Наръчник на старата мома: прави това, ако искаш цял живот да си сама

баба стара мома
Снимка: iStock

Хората все още си живеят с един крак в миналото и продължават да преценяват жените според семейния им статус. И това не бива да ни изненадва - все пак след голямото "30" срокът ни на годност изтича и сме принудени да свалим и без друго прекомерно високите си критерии в търсене на мъж.

Другата възможна опция е просто да се обречем на панелна идилия в съжителство с 20 котки (в която, разбира се, няма нищо лошо). И не се притеснявайте, все ще се намери някой, който да ни напомни, че времето ни изтича и трябва вече да помислим за бъдещето.

Едно време браковете на бабите ни са се запазвали, защото и жената, и мъжът са имали своята роля в поддържането на семейната хармония. Сега от нас се очаква да влезем във всички роли - да сме пазители на семейния уют, възпитатели, работохолици, сексуални животни. А къде е мъжът в тази съвременна формула? Точно така - няма го! Защотото той вече просто не ни е необходим. 

Скъпи жени, изгорете сутиените, изхвърлете самобръсначките, не спирайте да повтаряте мантрата "Сама, но не самотна" и се изсмейте в лицето на традицията! "Стара мома" не е диагноза, а призвание! 

Днес ще ви покажем как да живеете спокойно и да отблъсквате мъжете от себе си като конспиратор ваксина. Следвайте стъпките в нашата галерия и ви гарантираме, че с тях ще си осигурите един щастлив, спокоен и самотен живот:

Прави това, ако искаш цял живот да си сама

В случай, че е необходимо да го заявим в прав текст - да, казваме всичко това с ирония.

А ако сред вас има дами, които НЕ спазват горните съвети, но въпреки това все още не са открили сродната душа - не губете надежда, скъпи читателки! Пътят към любовта е изпълнен с препятствия, но е важно да вървим по него с желание и ясна преценка какво искаме.

Ето няколко прости ежедневни ритуала, които ще поддържат настроението ви и ще привлекат любовта и благоденствието в живота ви:

Прави това всеки ден, за да привлечеш любовта и благоденствието в живота ти

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти