Мъжете се изправят пред любопитно предизвикателство в ,,Един за друг"

Най-позитивното любовно предаване “Един за друг” продължава тази вечер с първото предизвикателство пред мъжете. От 20:00 ч. по NOVA зрителите ще могат да гледат атрактивна игра, в която силните половинки ще трябва да наредят пъзел с лицата на любимите си. Задачата няма да е толкова лесна, защото образите на жените ще бъдат състарени с изкуствен интелект. По време на изпитанието кавалерите ще трябва да отговарят и на въпроси, свързани с техните избраници, което ще тества мултитаскинг уменията им.

Ето кои са двойките в "Един за друг"

Играта ще предложи на зрителите много забавни моменти, а някои от отговорите на мъжете ще бъдат не само смешни, но и абсурдни. Допълнително атмосферата ще разведри и липсата на координация в част от участниците при реденето на пъзела. Един от тях обаче няма да успее да сдържи гнева си и ще избухне демонстративно.

един за друг
Снимка: NOVA / Красена Ангелова

Жените за първи път ще трябва да залагат от седмичния си бюджет на базата на това как смятат, че ще се справи техният партньор. Най-смела със залога ще бъде Галина, любимата на фермера Петър от Генерал Тошево. Най-малко ще заложи София от Харманли, въпреки че с мъжа ѝ Тихомир са заедно от 15 години.

един за друг
Снимка: NOVA / Красена Ангелова

Коя от двойките ще удвои бюджета си? Кой от мъжете ще се справи най-добре и ще докаже, че познава отлично своята половинката си?

Не пропускайте новия епизод на “Един за друг” - от 20:00 часа само по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти