Роксана към Денислава: "Когато гледаш Мартин, имаш блясък в очите"

Певицата Роксана и финалистът от “Игри на волята” Мартин - Елвиса бяха специални гости във втория епизод на “Един без друг” - официалният подкаст на  предаването "Един за друг". Те коментираха новите шест двойки в любовния риалити формат заедно с водещата Денислава, която зрителите добре познават от последния сезон на “Игри на волята” и втория сезон на “Един за друг”.

Още в началото на епизода на подкаста “Един без друг” Роксана попита на шега Мартин и Денислава дали са заедно. Те отрекоха да има романтична тръпка помежду им. Роксана обаче настоятелно задълба в темата и беше категорична, че между двамата участници от “Игри на волята” има нещо повече от приятелство. Певицата дори заяви шеговито, че би влязла в следващия сезон на “Един за друг”, но само при условие, че Мартин и Денислава също влязат в любовния формат. 

един без друг
Снимка: Един без друг

"Аз си мисля, че ако влезем заедно, ще ви оженя", заяви убедено певицата.

В подкаста “Един без друг” Роксана сподели също, че би се впуснала в приключението за двойки в любовното риалити заедно с нейния нов любим. Тя разказа за голямата си любов и покани Мартин и Денислава на сватбата си на 15 юни. Роксана сподели, че си е писала близо 6 месеца със своя любим преди да се видят и още тогава е усетила, че го обича, като дори му казва “Обичам те!”.

Роксана се прояви като истински “скенер” и успя да даде много верни предположения за двойките от новия сезон на “Един за друг” само на базата на силната си интуиция. Тя сподели, че фаворити от първия премиерен епизод са ѝ Петър и Галена от Генерал Тошево, а Елвиса разкри, че симпатизира на Емо и Кики от Добрич. Двамата стигнаха до заключение, че в този сезон има страхотни двойки и ще го следят с интерес.

Гледайте епизодите на “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти