Направи мъжа си мултифункционален

Направи мъжа си мултифункционален
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

В летните месеци, когато горещините ни влияят демотивиращо за извършването на каквато и да е дейност, разбирам, че съм феномен. Просто се различавам от останалите хора, защото в този период извършвам най-много дейности.

Понякога ги правя дори едновременно. Например, мога да лежа в леглото, същевременно да гледам телевизия, да разглеждам най-различни сайтове на компютъра си, да ям чипс и да пия бира. Абсолютна мултифункционалност.

Въпреки моята свръхактивност, хората не спират да ми повтарят, че за нищо не ме бива. Най-вече вие, жените, се възмущавате от това ми поведение. Нали уж искате мъжете да бъдат точно такива - мултифункционални? А какво става, когато се появи такъв, който с лекота може да прави толкова много неща едновременно, както ги върша аз? Ще ви кажа – нападате го.

Не мога да си обясня каква е тази надменност и самочувствие при жените, че да съдят някого, занимаващ се с толкова много дейности, при положение че те могат да вършат до две неща едновременно – да готвят и да говорят, да мерят обувки и да говорят или да гледат сериали и да говорят.

Мултифункционалните мъже като мен изобщо не са малко на брой. Жалко е обаче, че рядко жените оценяват това им качество. А то води след себе си още куп позитиви, които малко или много, улесняват живота не на друг, а на самите жени.

Такъв мъж, например, никога няма да ви направи забележка, че неправилно носите торба с цимент, че редите бавно керемидите на покрива или че сте сменили маслото и тампоните на колата с няколко дена закъснение.

Няма да се сърди и да прави скандали, че цепите дървата за огрев рано сутрин и му пречите да спи спокойно или пък, когато ремонтирате пералнята, без да сте я изключили от електрическата мрежа.

Друго предимство на този мъж е, че ще ви обича такава, каквато сте. И няма да се опитва да промени навиците ви. Никога няма да се подразни, когато изхвърляте битовите отпадъци от дома, вместо него, нито когато прибирате мръсните му чорапи, които той е захвърлил в средата на стаята.

Няма да се опитва неистово да променя персоналността ви, въпреки че обсебвате всички негови ангажименти. Няма да го направи, защото той ви обича прекалено много такава, каквато сте и не би пожелал дори за миг някоя друга.

Просто ценете тези мъже! Пазете ги като очите си!

Ако вашият мъж не е мултифункционален -  не се отчайвайте! Всички мъже имат потенциал да станат такива и вероятно вие не сте провокирали това му качество.

А нещата става лесно - просто не го разсейвайте от заниманията му, като описаните в началото на текста. Започнете отсега, защото през летните горещи дни имате двойно по-голям шанс да успеете.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти