Най-добрите реплики за свалка

Най-добрите реплики за свалка
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Струва ми се несправедливо, че обществото е натоварило мъжете да предприемат първата крачка в ухажването. Сигурен съм, че в дълбочината на този ангажимент стоят група манипулативни жени, които са подлъгали хората, че флиртуването е като ловът, където единият е ловецът, а другият - плячката. И колкото по-добър ловец си, толкова си по-мъжествен.

Да се заиграваш мъжкото его по отношение на любовта е просто гениално – няма как мъжагите да не захапят на тази стръв и да не започнат да се съревновават един с друг, докато дамите са обсипани от внимание. Доста удобна позиция, за която винаги съм завиждал на жените.

Едно от най-големите предизвикателства за мъжете е да направят първата крачка в общуването с жената, към която проявяват интерес. Колкото и самоуверени да изглеждат понякога, знайте, че започването на разговор с жена е доста голям стрес за силния пол. Това е и причината някои изобщо да не я предприемат.

Защо ли? Защото очакването да бъдеш най-очарователният в женските очи е трудно да бъде оправдано. Но не и невъзможно.

Откакто обаче класическите реплики за флирт "Знаеш ли, че имаш страшни очи" и "Колко ти е часа" спряха да работят, мъжете ловци са принудени да бъдат доста по-креативни, ако искат да "отстрелят" в сърцето "плячката", която преследват.

От известно време правя прочуване сред дамите и ето кои реплики определиха те, като най-работещи при флиртуване. Жените споделиха, че след като са подхождали с подобни думи към тях, или са си давали телефонния номер, или са удряли шамар на събеседника. Но пък са категорични, че без значение от реакцията им, ситуацията е останала незабравима.

Ето и култовите реплики:

• "Какво да те почерпя по повод първата вечер, в която ще спиш с мен?"

• "Искаш ли да отидем вкъщи, за да видиш бъдещия ни дом?"

• "Като те гледам, виждам, че имаме нещо общо – очите ти имат същия цвят, в какъвто е мерцедесът ми"

• "Сигурно си много изморена – от няколко дена обикаляш в мислите ми. Искаш ли да те водя да си легнеш?"

• "Би ли ме ориентирала къде мога да подам заявление за членство във фенклуба ти?"

Как ви се струват тези смели стъпки за започване на разговор? Ще имат ли успех при вас? Ако ли не, бихте ли споделили и други подобни начинания на мъжете, с които някой е успял да привлече вниманието ви?

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти