Принцеси в черно

И двете актриси бяха красиви в черно
Снимка: Getty/Guliver

Миналата вечер в Лондон се проведе световната премиера на холивудската интерпретация на класическата приказка за Снежанка.

Филмът се казва "Снежанка и ловецът“ (Snow White and the Huntsman), а главните роли са поверени на Чарлийз Терон – в ролята на злата мащеха, и на Кристен Стюарт като Снежанка.

Двете актриси се появиха на премиерата с дълги до земята черни рокли в готически стил.
И въпреки че тоалетите им бяха доста сходни, и двете успяха да се откроят със своята лична индивидуалност и характер.

Чарлийз бе подчертала красотата си с прибрана в кок коса и лек грим. Кристен също бе с хванати коси и както обикновено, по нея не се забелязаха никакви аксесоари. Актрисата е известна с това, че предпочита съвсем изчистената визия, лишен от всичко излишно, дори и обеци на ушите.

За разкошната си рокля Чарлийз може да благодари на модна къща "Кристиан Диор“, докато Кристен се бе доверила на одежда от есенната колекция на "Marchesa“.

Звездата от сагата "Здрач“ пристигна на премиерата обута в любимите си кецове, но бързо скочи в елегантни обувки на висок ток.

И двете дами бяха без кавалери, но за сметка на това се радваха на компанията на колегата си Крис Хемсуърт, който във филма влиза в образа на Ловеца.

Трейлър на филма може да видите тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти