Мъжът ми пие. Ами сега?

Мъжът ми пие. Ами сега?
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Какво да правите, когато мъжът пие ли? Веднага отговарям - пийте с него! Или просто се примирете с този му порок, защото всякакви опити за ограничение на това право на мъжа, са обречени на провал.

Нещо повече - опитвайки се да предпазите човека от опиянение, вие ще насочите трезвата му мисъл към това колко зле поддържате домa, колко несполучливо се е получила вечерята ви, а да не говорим, че вероятно ще се замисли и колко други жени има навън, с които още не е спал.

Нали не искате той да мисли за подобни неща?

Тогава защо просто не го оставите да мисли за глобалните неща като "Има ли живот на Марс"? Да, такива са темите в главите на мъжете, докато пият. Може да ви се струва странно, но в такива моменти те търсят отговори и на въпроси като "Как мухите кацат по тавана с краката нагоре" и "Защо железните кораби не потъват в морето". Въпроси, които едва ли някоя жена би си поставила и би търсила отговор. А представяте ли си само, ако вашият мъж един ден отговори например дали има живот на Марс? Не само, че ще забогатеете, но и ще имате привилегията да спите с нобелов лауреат. Нима искате да затворите тези врати пред вашия любим?

Мъжете наистина приемат философски алкохола и трябва да ги подкрепяте при отпиването на всяка една капка. Не се учудвайте, когато някой пие от сутринта. Прави го, защото е амбициозен. Нали все повтаряте, че за да бъде успял, един мъж винаги трябва да действа с една крачка пред останалите.

Ако пък считате, че пиенето е загуба на време, искам да ви припомня, че мъжете прекрасно осъзнават колко е кратък животът. Поради тази причина, много от тях не биха си позволили да си губят времето. Точно затова са открили начин да бъдат пестеливи в разходването му и просто пият само на екс. Нямаме спор, че умението да цениш времето си е предимство, нали?

Сега ще ви разкрия една тайна: жените несъзнателно подтикват мъжете да употребяват алкохол. Винаги когато представител на силния пол води задълбочен разговор с някоя по-зряла дама, тя не спира да го убеждава, че истински щастливият живот започва след 50. Е, уважаеми госпожи, как тогава очаквате събеседникът ви да не си налее едно петдесетограмово питие?

Подкрепяйте мъжете, когато пият! Това е в основата на благополучието им. Нали сте чували израза, че счупената чаша е на щастие, а счупеното щастие - на чашка? Мъжете, осмисляйки това твърдение, са стигнали до извода, че щастие и чашка вървят ръка за ръка. Не ги лишавайте от това блаженство, ако обичате!

Както вече споменах по-горе, мъжете мислят глобално, когато пият. И понеже отлично знаят, че на други планети не са открити признаци за съществуването на ракия, те правят всичко възможно за опазването на Земята. Пиейки, мъжете се превръщат в екоактивисти, а какво по-секси от това в наши дни?

Мъжът ми пие. Ами сега? Ами пийте с него! Други предложения?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти