9 черти от дамския външен вид, по които мъжете са луди

двойка любов
Снимка: Thinkstock

"Какво харесваш най-много във външния вид на една жена?" На колкото мъже зададеш този въпрос, най-вероятно ще получиш и толкова разнообразни отговори. Все пак ще има първенци сред отговорите като "гърдите, дупето или усмивката", но със сигурност ще има и някои неподозирани неща, които привличат мъжката половина.

Но определено има няколко стереотипа във външния вид на жената, които привличат мъжете доста, макар и да не се замисляме, че е така. И причината за това не е никак повърхностна, а се корени на дълбоко биологично и инстинктивно ниво.

двойка любов
Снимка: Thinkstock

Преди да заровим по-дълбоко в 9-те черти от дамския външен вид, които карат мъжете да бъдат луди, е важно да се отбележи, че красотата и привлекателността на жените са изключително субективни и различни за всеки индивид. Въпреки това, научните изследвания и еволюционната психология ни подсказват, че съществуват определени черти, които на биологично ниво привличат мъжете.

Днес ще ви покажем кои са 9-те черти от външния вид на една жена, които привличат най-силно мъжете и ще ви обясним защо е така от научна и биологична гледна точка.

9 черти от дамския външен вид, по които мъжете са луди

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Вижте още:

 

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти