Изкуствен интелект показа как биха изглеждали българите като герои на "Дисни"

Ако има филмово студио, което доминира в света на анимациите през последния век, това определено е "Дисни". Именно от персонажите на техните анимации е почерпил вдъхновение Михаил Николов, който показа как биха изглеждали героите, ако бъде направен филм за България. 

На изображенията, които бързо станаха хит в социалните мрежи, виждаме герои в традиционни родни носии и много интересни моменти от българския бит. 

Тази сутрин в предаването "На кафе" Кристина Патрашкова повдигна темата, като обърна внимание на един детайл в изображенията, който се оказа най-обсъждан в социалните мрежи.

Оказва се, че начинът, по който изглеждат православните храмове, е предизвикал някои дебати и въпроси дали това е най-реалният образ на българската църква. 

Въпреки различните мнения едно е сигурно – дори да не разчитаме на изкуствения интелект, в България има много талантливи аниматори. И би било невероятно да имаме възможност да видим някой ден на голям екран една красива, българска анимационна история, с която да се гордеем. 

6 български филма, достойни за Оскар

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти