Създадено за Lidl

Истинската жена използва всяко предимство ( 3 изгодни оферти за всяка дама)

а
Снимка: iStock/Getty Images

Има нещо особено във времето преди Коледа и Нова година. Усещане за доближаване до пристан, скътан в утихнало време, празнични светлини и аромата на безгрижно детство. Време за най-близките, но и време за нас. Такова, в което си правим равносметка за отминаващата година. Когато прехвърляме наум свършеното и несвършеното и правим планове за следващата. Време за въпроси.

Успях ли да бъда себе си? Успях ли да използвам всеки момент пълноценно или продължих по инерцията на „трябва“ и „и има време“? Използвах ли всяко добро предимство или продължих да мечтая, че започвам всичко от утре?

Диетата, подреждането на гардероба, онлайн курса по испански, да си планирам по-добре бюджета…

И ако това ви звучи познато, ето няколко актуални предимства, с които може да започнем още днес.

Оптимизиране на бюджета:

а
Снимка: iStock/Getty Images

Oт 6 дeĸeмвpи дo 2 януари може да участваме в новата игра Купон+ с приложението Lidl Plus. Ще трупаме суми при всяка покупка, независимо какво пазаруваме. Taĸa може дa спечелим любими пpoдyĸти caмo зa 1 cт. и oтcтъпĸa oт 5 лв. oт стойността нa следващата ни пoĸyпĸa. Пълните условия на играта може да разгледате тук.

А между 27 дeĸeмвpи и 9 янyapи просто не трябва да пропускаме да проверим късмета си след всяка нова покупка във веригата, като само завъртим рулетката в приложението.

По-добра грижа за себе си

а
Снимка: Lidl

И след като сме набелязали изгодни оферти и възможности, идва ред и на това да се погрижим по-добре за себе си, без да товарим излишно бюджета.

Може да разгледаме избрани продукти ЕUCERIN, JAMIESON и ECODENTA, които да получим с 20% намаление до 31 декември, използвайки партньорската програма на приложението Lidl Plus.

Да се усмихнем на късмета си

а
Снимка: iStock/Getty Images

Независимо дали вярваме в наричанията на коледните късмети, може да проверим какви купон-изненади е приготвило приложението за нас, като отваряме подаръчната кутия в апликацията Lidl Plus всеки ден между 20 и 24 декември.

Това са само три идеи за това как може да се оглеждаме за предимствата около нас всеки ден. Защото умението да грабваме момента е това, което ни прави истински жени. И далеч не е необходимо да бъдем съвършени.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти