Мистерията е разгадана: 7 страхотни неща, които мъжете наистина искат за Коледа

Коледа подаръци
Снимка: iStock

Скъпи дами, обичате ли да получавате и да правите подаръци? Докато броим дните до Коледа, отвсякъде дебнат изкушения за страхотни неща – включително подаръчните картички на Grabo.bg, за които няма как да пропуснем да ви разкажем.

Когато става въпрос за мъже, нещата сякаш са ясни. Повечето господа имат нужда от малко и точно определени продукти и вещи. И по-трудно се поддават на моментни изкушения. Това може да прави живота на мъжете по-лесен, но пък ни затруднява, когато имаме повод да ги изненадаме с нещо.

Коледа подаръци
Снимка: iStock

Ние от Edna.bg попитахме нашите последователи в Instagram за кого избират подаръци по-трудно – за близките си мъже или за жени. Резултатите бяха категорични и цели 89% споделиха, че е по-лесно да избереш перфектния подарък за една дама, отколкото за мъж.

Ето защо решихме да помогнем на всяка една от вас, която знае, че мъжът ѝ си има всичко, и в момента се чуди с какво да го зарадва за празниците.

Според скорошно проучаване в САЩ най-много от представителите на силния пол са посочили като най-удачен подарък за Коледа... парите в брой.

Коледа подаръци
Снимка: iStock

Така те чувстват, че имат свободата да решат какво искат и да направят практичен избор. Ако обаче и на вас ви се струва, че парите в плик не са най-романтичният вариант за подарък, имаме добра новина.

Веднага след парите най-много мъже признават, че биха се зарадвали на подаръчна картичка. Този тип подарък е красив, тематичен и оставя място за избор, но и показва личното отношение на подаряващия.

И преди да се запитате колко магазина трябва да обиколите, за да потърсите такъв ваучер, бързаме да ви зарадваме с идеята на Grabo.bg, които вече предлагат специални подаръчни картички – стилен и практичен подарък, с който можете да угодите и на най-капризния господин.

Коледа подаръци
Снимка: iStock

Вместо да се чудите какво да изберете за любимия си човек, открийте някои нови и оригинални идеи, при това без да губите време на опашките в магазините, които в момента са най-горещата точка във всеки град. От удобството на дома си бързо и сигурно можете да закупите подаръчна картичка на Grabo.bg, като така ще ви остане време и да се погрижите за себе си и всичко останало в коледния ви списък.

Вижте повече за подаръчните картички на Grabo.bg >>> тук. 

Коледа подаръци
Снимка: iStock

Подаръчните картички на Grabo.bg ще оставят на вашия най-близък мъж избор между любими брандове за дрехи, мебели, домашни потреби или пък по-малки бизнеси за аксесоари и сладки изкушения. А ако все още се чувствате изгубени сред многообразието, нека видим кои са останалите 5 идеи за подаръци, които мъжете предпочитат.

Мъжът обича удобството и съчетанието между стил и практичност, затова не е изненада, че третият най-предпочитан подарък са дрехите и обувките. Вероятно знаете какъв размер носи вашата половинка, но трябва да се съгласим, че често не е лесно да угодим на изненадващия мъжки вкус.

Ако заложите на подаръчна картичка, няма да има нужда после все да се чудите защо мъжът ви никога не облича ризата, която му подарихте миналата Коледа – той ще има възможност да избере това, което му харесва най-много.

Коледа подаръци
Снимка: iStock

На четвърта позиция в класацията за най-мечтани подаръци се нареждат едни от любимите мъжки „играчки“ – смартфони и таблети. Бъдете сигурни, че мъжът ви вече има идея какво още му трябва от света на технологиите и няма как да не го развълнувате с такъв подарък.

Храната и напитките заемат петото мястото сред мъжките предпочитания. Вместо да се ангажирате да му сготвите по онази рецепта, с която майка му може би се справя по-добре, го изненадайте с някое вкусно изкушение или бутилка от любимия му алкохол.

Коледа подаръци
Снимка: iStock

Шестото място в проучването ни връща в сферата на технологиите – мъжете биха се зарадвали на компютър или всякакви технологични аксесоари. Вероятно обаче самият той разбира по-добре от тези джаджи, отколкото вие, затова и тук е напълно удачно да оставите избора на него, като му подарите специална картичка.

На последно място мъжете поставят бижутата и часовниците. Добре знаем, че в днешно време много господа са не по-малко суетни от жените, затова не се и съмнявайте, че някой стилен и функционален часовник би бил идеалният подарък, комбиниращ полезното с красивото.

Коледа подаръци
Снимка: iStock

В крайна сметка за всяка жена е истинско удоволствие да обгрижва любимите си хора. Вероятно обожавате да подбирате и подарявате на половинката много от страхотните неща от нашия списък.

И все пак може да се окаже доста приятно и практично да оставите избора изцяло на него, като му подарите красива и стилна подаръчна картичка от Grabo.bg там има многообразие от магазини за бижута, аксесоари за дома, дрехи, пекарни и какво ли още не. А колкото до останалите решения в семейството – ние си знаем кой основно ги взима, нали?

Коледа подаръци
Снимка: iStock

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти