Коледата е възможна: 8 подаръка, за които жените копнеят, а мъжете (може би) не подозират

Коледни подаръци
Снимка: iStock

Коледа вече чука на вратата и заедно с вълнението, у много от нас расте и леко напрежение, защото въпросът „Какво да подаря на любимите си хора?“ понякога се оказва доста труден. Grabo.bg имат една добра идея – подаръчни картички. Ще ви разкажем и за тях, разбира се!

Затова е добре, също както самият Дядо Коледа разчита на своите джуджета, и вие да получите малко помощ в необятния свят на покупките и невероятните подаръци. Днес ние от Edna.bg ще се притечем на помощ именно на вас, господа!

За да не бъдете от мъжете, които в последния момент се лутат из мола и се опитват да разгадаят тайните на женската душа, ще ви издадем кои са 8-те най-желани от жените подаръци.

Коледни подаръци
Снимка: iStock

Добре знаем, че мъжете от векове се измъчват с въпроса какво иска нежната половина от човечеството. Е, за щастие на вас, господа, дамите споделят кои са подаръците, които биха ги зарадвали най-много, в скорошно проучване.

И дори да си мислите, че жените мечтаят за нещо особено креативно, се оказва, че най-много от тях всъщност биха се зарадвали най-много на... пари в брой.

Коледни подаръци
Снимка: iStock

Ако все пак не ви се струва достатъчно романтично и празнично да подарите на любимата си дама пари в плик (и ние мислим така), обърнете внимание на втория най-предпочитан подарък според проучването. Той ще остави на половинката ви избор с какво да се поглези от ваше име, но и ще покаже вашите внимание и отношение към подаръка.

Става въпрос за подаръчни картички – стилен и практичен подарък, за който от Grabo.bg вече са се сетили и са подготвили, за да ви улеснят максимално. И ето че празничното пазаруване вече не значи стрес, недоумение и опашки в магазините. Вместо това можете да си гарантирате, че любимата ви жена ще остане изненадана и развълнувана, но и ще има избор да реши какво иска да получи за Коледа.

Коледни подаръци
Снимка: iStock

Подаръчните картички на Grabo.bg са на най-любимите на нас, жените, брандове за дрехи, мебели, домашни потреби или пък по-малки бизнеси за бижута, аксесоари, а може да заложите и на някоя готина квартална пекарна.

Грабни подаръчна картичка >>> ТУК

И ако все още се чувствате изгубени сред многообразието, нека разберем кои са следващите предпочитани от жените подаръци.

На трета позиция анкетираните дами поставят дрехите и обувките, които за нас са не просто практичен подарък, но и израз на нашите индивидуалност и стил. 

Коледни подаръци
Снимка: iStock

Веднага след това се нареждат онези неща, с които вашата половинка затрупва дома ви и вие все се чудите за какво ѝ служат – козметиката и парфюмите. Дори да имате колебания, вярвайте ни, че всяка жена мечтае поне за един продукт, който все още не притежава и веднага би намерила приложение на подаръчна картичка за любим козметичен бранд.

На пето място дамите в проучването поставят бижутата и часовниците, с които просто никога няма да сбъркате. Тук отново изразът „вече си имам“ никога не важи – винаги има нещо красиво, бляскаво и изящно, с което любимата ви жена ще се чувства още по-красива и уверена.

Коледни подаръци
Снимка: iStock

Следващи в класацията са книгите, които в днешно време могат да бъдат електронни или хартиени, но винаги са смислен и полезен подарък. Вероятно вашата жена ви е говорила за някой роман или книга за самоусъвършенстване, които ѝ се иска да прочете. В случай обаче, че ви е споделила това в момент, в който не сте слушали много внимателно, просто заложете на подаръчна картичка и оставете любимата си да се зарадва с това, което ѝ се чете в момента.

Вероятно ще ви се стори странно, но на седма позиция жените нареждат подаръци под формата на храни или напитки. Е, тук не визираме пакет брашно или кошница с плодове, а по-скоро ви насочваме към красивите творения на малки пекарни, сладкарници и винарски изби, чиито продукти носят наслада за всички сетива.

Коледни подаръци
Снимка: iStock

На последно, осмо, място, дамите предпочитат да получат техника като нов смартфон, таблет или лаптоп. Този тип подаръци са изключително важни, защото са необходими, скъпи и практични, затова или се уверете, че сте чули добре кой точно модел устройство е в списъка на вашата половинка.

Или оставете избора на нея, като ѝ подарите красива и стилна подаръчна картичка от Grabo.bg – там има многообразие от магазини за бижута, аксесоари за дома, дрехи, пекарни и какво ли още не.

Коледни подаръци
Снимка: iStock

Сега, след като вече сме спокойни, че всеки мъж ще се ориентира много по-добре във вселената на женските желания, остава само да ви напомним да добавите най-красивото коледно пожелание и да не спирате да изненадвате и радвате близките си не само около празниците, но и през цялата година.

Весели празници!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти