Браво, момчета! Български пожарникари участваха в гореща фотосесия с благотворителна цел

Група български пожарникари едновременно нажежиха страстите и предизвикаха голямо възхищение с участието си в календар за 2024 г. с благотворителна цел. 

Във Варна организаторите на кампанията за събиране на пластмасови капачки "Аз вярвам и помагам" съвместно с пожарната в морската столица са подготвили един изключително интересен календар. На него вижаме как пожарникари от цяла България демонстрират сексапил и харизма, докато изпълняват работните си задължения по един доста атрактивен начин.

Бихме казали, че направо си е мечта такива пожарникари да те спасят!

Сумата от закупените календари ще отиде за много благородна и належаща кауза - закупуване на медицинска апаратура и неонатална линейка. В ефира на "Здравей, България" огнеборците, участвали във фотосесията, изразиха мнение, че да бъдеш модел не е трудно, особено, когато става дума за благотворителна кауза. 

"Целта е да се съберат 500 000 лева. Парите ще бъдат използвани за закупуване на неонатална линейка и апаратура за детска хирургия в болницата във Варна", заяви организаторът на кампанията "Аз вярвам и помагам" Владислав Николов. 

Идеята за подобен календар за пръв път хрумва на австралийските колеги на нашите момчета. Култовият календар с австралийски пожарникари стартира през 1993 г. и от самото начало се стреми да набира пари за благотворителност, дарявайки над 3,4 милиона приходи за австралийски организации, включително убежища за животни и благотворителни организации за изследване на рака.

В България балготворителният календар с пожарникари стартира през 2021 г. Тогава той беше в помощ на деца на загинали огнеборци.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти