Вълнението, наречено Париж: 9 спиращи дъха неща, които да направиш във френската столица

Няма край на вълнуващите неща за правене в Париж! Независимо дали става въпрос за приключение във въздуха, влакче в увеселителен парк, екстремни спортове или дори смразяващо кръвта изживяване, европейската столица предлага много невероятни дейности за търсачите на силни усещания и има по нещо за всеки.

Нека се потопим в списъка на възможностите за големите приключенци в Париж:

Вълнуващи разходки с влакче в увеселителен парк

Със своето въртене и зашеметяваща скорост, големите увеселителни влакчета предлагат огромна тръпка. В Parc Astérix увеселителното влакче Goudurix ще накара главата ви да се завърти със своите 7 кръга, докато обърнатото влакче Oziris ви кара с 90 километра в час, на 40 метра над земята с краката ви във вакуум, в окачен вагон! В Дисниленд Париж новата Hyperspace Mountain от Star Wars ще зарадва търсачите на силни усещания. Това вълнуващо пътуване с влакче ви изпраща през междугалактически декор от звук и светлина за едно приключение извън този свят.

Виж Париж с хеликоптер

Париж от небето предлага чудесен спектакъл! На борда на хеликоптер Helipass се възхищавайте на най-добрите паметници на града както никога досега: Айфеловата кула, величествена, когато докосне облаците, Grand Palais и нейния стъклен купол, Нотр Дам с нейната извисяваща се камбанария. Спиращ дъха и необичаен начин да опознаете Париж.

Водни ски по Сена

Няма нищо друго като водните ски и подобните водни спортове! В близост до Париж няколко ветроходни клуба предлагат дейности като водни ски, моноски, уейкборд и тюбинг по Сена. В допълнение към CN19 Glisse и Ski Nautique Club de Paris, клуб Reef предлага възможност за обяд след това на тераса на покрива с изглед към Сена.

Над Париж с балон 

За необичайно и по-малко интензивно занимание разходките с балон в Париж са приятно изживяване. След разходка по брега на Сена и пикник на тревата в парка Андре Ситроен, защо не се повозите с въздушния балон Generali? Тази парижка станция за контрол на качеството на въздуха, на 150 метра над земята, е отворена за обществеността всеки ден от 9 сутринта. Шеметно изживяване!

Полет с реактивен костюм

Вижте Париж от птичи поглед: полетете над Айфеловата кула, Нотр Дам, Триумфалната арка и Лувъра. Всичко е възможно с Flyview, новото изживяване за виртуална реалност. Закопчайте своята джет раница, оборудвана със слушалки за виртуална реалност и потеглете за невероятните 13 минути: наистина се чувствате сякаш летите над парижките покриви!

Вълнуващо спускане

Най-големият зип лайн в района на Париж се намира в Sherwood Parc, на около 40 километра от Париж. Вдъхновен от света на Робин Худ, този тематичен парк предлага всякакви дейности, свързани с катеренето по дърветата, като скачане от върха на средновековна обсадна кула, катерене до върховете на дърветата и по-специално спускане надолу по 260-метров зип лайн в гората. Вълнението е гарантирано!

Необикновено кино изживяване

Станете орел, гмурнете се сред акули, влезте в обувките на бебе извънземно ... всичко това в един и същи ден, без да напускате стаята на киното mk2 VR, първото място в Европа, което е изцяло посветено на виртуалната реалност. Отдайте се на завладяващо изживяване.

Още приключения с виртуална реалност

Лазерен маркер за виртуална реалност, аркадни игри (с оръжия, музикални игри, зомбита) и игри за бягство могат да се играят в VR тематичния парк Illucity. Има голямо разнообразие от преживявания, от които да избирате, включващи до 22 играчи. Това е възможност да се насладите на едно напълно завладяващо изживяване със семейството, приятелите или колегите. Това също може да бъде креативен начин да отпразнувате рождения си ден. Потопете се във виртуална вселена и се бийте със зомбита, пътувайте във времето и пространството.

Среща със страшни клоуни

Ако сте фен на хорър или пост-апокалиптични филми, тогава се насочете към Мрачните сънища в Париж! Тази обитавана от духове къща предлага интерактивни и завладяващи зрелища, от които настръхва всеки, който се осмели да отиде там. Сред серийни убийци, убийствени клоуни и духове, проправете си път през лабиринт, който кара дори най-смелите да треперят. Ще успеете ли да избягате от това място, преследвани от обитателите му?

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол