Научи се от парижанките: 5 бюти тренда, които да си откраднеш от града на любовта

Ние, жените, често променяме маниите си по конкретни бюти трендове под влиянието на социалните медии. Но в един източник на вдъхновение никога няма да сбъркаме. Нещо френско. Изсушени на въздуха бретони, размазана очна линия и небрежно червени устни - френските момичета са си ходещ урок за това как да бъдеш шик без усилие.

Това, което прави парижката красота различна от другите е, че не е толкова важно какво носят, а по-скоро какво НЕ носят. Стратегически разположено контуриране, дълги акрилни нокти, фалшив тен и подскачащи къдрици? Забравете за това.

Парижанките и като цяло френските момичета използват грима за подчертаване на естественото им излъчване. Добавят го, когато е необходимо, за да подобрят естествения си вид, да наблегнат върху най-силните си черти и да им помогнат да изглеждат по-интересни, а не прекалено „съвършени“.

Тайните за красота на французойките

Техните тоалетки и чантички за грим са пълни с продукти, които бихте намерили предимно в аптеките, а що се отнася до инструментите за красота? Никога не са чували за тях. Рядко ще ги видите с четка или козметична гъбка, защото най-доброто оръжие на французойката за смесване, нанасяне и размазване са нейните пръсти.

Имайте предвид, че те са истински вещи в уроците по красота, предадени от техните майки, а не тези, взети от TikTok.

Да видим кои са бюти трендовете, които си заслужава да си откраднете от парижанките:

"Непослушни" червени устни

Какво по-френско от кадифена, наситеночервена устна? Поразмазана и замъглена червена устна, разбира се. Захвърлете молива за устни и забравете да използвате четка за прецизно нанасяне. Френските момичета не си падат по това. След като нанесете червилото си, докоснете с пръста си, за да разнесете продукта и да му придадете онзи замъглен, изтъркан ефект тип „току-що бях целуната“.

Подкрепена от науката грижа за кожата с активни съставки

Ако има една истина в живота, с която можем да се съгласим, това е, че французойките имат най-добрата кожа. Но как кожата им остава толкова млада? Не се притеснявайте, ние ще ви спестим полета до Франция и ще ви разкрием техните тайни... Дерматологично тествана грижа за кожата с чисти активни съставки.

Минимализъм по кожата

За французойките подготвянето на кожата е от съществено значение. Що се отнася до грима? Идеалният френски тен е създаден с продукти, които не могат да се видят върху кожата. За да постигнете този ефект, избягвайте да нанасяте прекалено много фон дьо тен, а по-скоро използвайте коректори.

Черен руж

Какво? Правилно ли прочетохте? Да, така е. Забравете прасковените и розови нюанси, защото френските дами посягат към „черния руж“. Черният руж е нов продукт, който стана много популярен във Франция. След нанасянето не изглежда черен, но създава фини нюанси на розово и лилаво, за да имитира естественото зачервяване на бузите. 

Натурално всичко

Една от най-добрите тенденции в красотата през последните години е да бъдем естествени. До такава степен, че кухните в Париж започват да придобиват вид на аптеки. Домашните рецепти за продукти за красота са много популярни. Французойките обичат да създават своя собствена грижа за кожата като домашни маски и кремове. Продуктите си набавят от магазини за суровини. Така и крайният резултат се оказва невероятно изгоден.

Независимо дали става въпрос за смачкване на сочна праскова заради нейните свойства за регенериране на кожата или използване на зеле като маска за лице (в края на краищата то е богато на витамин А, Е и С), тези жени знаят как да се възползват от седмичния си пазар.

Разликите между французойките и повечето жени по света

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти