Страхотна и необвързана: Защо толкова жени остават сами с години

Ако никога не се е отнасяло за теб, то сигурно важи за някоя от приятелките ти.

Колкото и в такива случаи да го обръщаме на шега, причините edna жена да бъде страхотна, но необвързана дълго време, са по-дълбоки и многобройни.

Дори да оставим опита настрана, статистиките сочат, че все повече жени предпочитат да не бъдат във връзка – около 50.2% от американците например, или 124.6 милиона души, са необвързани. В САЩ броят на необвързаните жени е по-голям от този на омъжените.

Сайтът “Bright Side” предлага поглед към темата и причините за това жените днес да бъдат необвързани по-дълго време в сравнение с преди.

Жените са по-независими отпреди

Заплащането на съвременните жени може да се конкурира с това на мъжете, което ни прави и финансово независими. Затова и животът без половинка не е толкова труден, колкото преди.

Жените са по-емоционално стабилни в сравнение с преди

Благодарение на образованието и равните права се радваме на много повече възможности, а това се отразява на психиката. Така се чувстваме по-спокойни по отношение на прехраната си, която не зависи от брак – оттам идва и облекчението, че няма нужда да споделяме легло с човек, когото не обичаме. Затова изчакваме, докато намерим правилния.

Жените ценят повече своята свобода и свободно време

През последните години процедурите в салони за красота, СПA центрове, както и курсове са по-достъпни. Така можем да си позволим да поръчаме храна, която да е готова след като се върнем от масаж, вместо да го пропуснем заради поредното готвене.

Останалите причини вижте в галерията: 

Няколко причини жените да стоят необвързани с години

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти