21 мъже разкриват момента, в който са се почувствали готови да кажат „Обичам те“

прегръдка гушкане любов връзка двойка мъж жена
Снимка: iStock

В любовта и връзките съществува една трудна и неприятна истина: както никой не може да ви каже кога сте влюбени, така няма начин и да разберете кога партньорът ви е влюбен. Разбира се, може да има някои знаци, които можете да прочетете, но това наистина е едно от онези неща, които са напълно уникални за всеки отделен човек.

Поради тази причина имате няколко възможности, ако умирате да разберете как се чувства вашият човек: 1) да го попитате, 2) да му кажете как се чувствате и да се надявате на най-доброто или 3) да прочетете следните цитати от мъже за моментите в живота, когато са знаели, че са влюбени, и да ги използвате като примери.

Ако не друго, може би техните отговори ще ви помогнат да подредите собствените си чувства. Но само за да сме на една и съща страница, ако чувствате, че сте влюбени, вероятно това е любов и е напълно добре да споделите чувствата си, преди да разберете дали партньорът ви ви обича обратно.

Ако все пак искате да чуете гледните точки на другите мъже, ето моментите, когато те са знаели със сигурност, че са влюбени:

Моментът, в който 21 мъже са се чувствали готови да кажат „Обичам те“

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти