Само порасналият и мъдър мъж може да осъзнае, че една единствена жена му е достатъчна

любов двойка
Снимка: iStock

Случвало ли ти се е да си мислиш, че си родена в грешната ера? Живеем в модерни времена, с модерни срещи, приличащи повече на сбирка в някоя джунгла.

Заобиколени сме от нарцистични надувки, егоистични хора, които нямат емоционална зрялост и използват единствено външния си вид, за да разбиват сърца и да печелят нови завоевания. Това са хора, които обичат да седят едновременно на 2-3 стола, без да се интересуват от чувствата на другите.

В днешно време става все по-трудно да се намерят искрени хора, които ще бъдат честни с теб, ще те уважават и ще те приветстват с отворени обятия в света си.

И преди всички защитници на полигамията да са скочили, нека изясним едно нещо...

Явните безочливи лъжи, измислиците, фалшивите обещания и игрите на чувства не оправдават по никакъв начин жонглирането с няколко жени/мъже наведнъж и не, това не може да се нарече полигамия. Това е просто гнусно.

Това е чумата на 21 век.

Наречете ме старомодна, но аз все още вярвам, че е нужен истински, пораснал и помъдрял мъж, който да осъзнае, че му е нужна само една единствена жена.

Изисква се отдаден и решителен човек, който да те уважава, да приема недостатъците ти и да те обича повече от всичко.

Правилният няма да се плаши от силата, която притежаваш и няма да се смущава, когато показваш слабост. Той няма да се влюби в теб, защото си перфектна, той ще се влюби във всички онези твои сладки недостатъци. В онези части от теб, които те правят... ТЕБ. Едно уникално и красиво човешко същество.

8 неща, които един истински мъж не би направил

Изисква се истински мъж, който да знае какво значи думата "вярност". Нужен е мъдър мъж, мъж с опит, който може да ти даде не само тялото и ума си, но и душата си, цялото си същество.

двойка любов
Снимка: Thinkstock

Трябва ти зрял мъж, който не се плаши от сериозно обвързване, който не смята, че животът приключва с началото а голямата любов, а напротив - да осъзнава, че той започва именно тогава и това е най-прекрасното чувство на света. 

Нужен ти е истински мъж, който да ти каже онези две думи, от които повечето така се страхуват. ОБИЧАМ ТЕ. Защото правилният няма да се колебае дали да ти ги каже.

И най-важното - трябва ти истински мъж, защото само той няма да те приема за даденост. Защото само здраво стъпилият на земята мъж ще знае как да цени жената до себе си. Само един истински мъж ще се влюбва в нея всеки ден, все повече и повече.

Истинският мъж ще направи всичко по силите си, за да те задържи в живота си и да поддържа любовта жива.

Как един мъж трябва да подкрепи жената до себе си

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти