Защо все си мислим, че другите връзки са по-свестни от нашата собствена

Писна ми от заблуди
Снимка: netinfo

Съревнованието е заложено качество в голяма част от представителите на човешкия вид. Ние вечно се надпреварваме със себе си или с някой друг, но настъпва момент, когато тези непрестанни житейски спринтове уморяват и най-каления индивид. Хората обичат да идеализират личности и взаимоотношения, които обаче далеч не са толкова перфектни наяве, колкото в илюзорните им представи.

Всички останали правят повече секс от нас
Това е една от най-често срещаните съпернически заблуди, че връзките на другите са наситени с непрестанен секс, а нашите еротични пориви намаляват като деня през зимата. Реалността показва, че по-продължителните отношения рано или късно влизат в рутината, което се отразява и върху честотата на сексуалните контакти.

В този ред на мисли не си мислете, че "повредата е само във вашия телевизор", заради което интимната картина между вас и партньора ви придобива толкова монотонен сценарий. Разбира се, за да се променят нещата към по-добро, не стойте със скръстени ръце, ами направете нужното по въпроса, с което да излезете от този порочен кръг на скуката.

Не правя компромиси в личния си живот
Няма как да не се правят компромиси говорим ли за избор на партньор, защото принцовете са само в приказките за лека нощ, а в истинския живот хората далеч не се доближават до този съвършен образ. Така че ще трябва да преглътнете горчивия хап и да разберете, че който и мъж да си харесате, той винаги ще върви в комплект с черти от характера му, които вечно ще ви дразнят. Но се замислете, дали и той не се подлага на не малко компромиси, търпейки някои от досадните ви навици.

Око да види, ръка да пипне
Това че сте с един човек не значи, че трябва да си затваряте очите за всеки малко по-атрактивен представител на силния пол, който мине покрай вас. Нека връзката ви не е еквивалент на затворническа килия. Ревността в крайни граници е пагубно явление за взаимоотношенията, затова е много важно да изградите доверие във вашата двойка, а не да се обсебите един от друг и да забравите, че светът не се върти само около вас.

Децата винаги за на първо място
Постарайте се човекът до вас да не остане на прекалено заден план заради децата вкъщи. Това непрекъснато пренебрежение към партньора само ще отслаби вашите чувства един към друг. Покажете на малчуганите и техния баща, че доброто семейство се крепи на достатъчно отделено внимание на всеки един член от него.

Вечно заедно
Вече споменахме, че обсебването не води до нищо добро и искрено ви съветваме да го избягвате по отношение на връзката ви. Нека всеки си има занимания, в които не ангажира другия, за да поддържате интереса между вас жив за по-дълготраен период от време. Най-важното условие е да не загубите своята индивидуалност, защото мъжете идват и си отиват, но вие сте тези, които трябва да са наясно какво искат да им се случи оттук нататък.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти