Нежелани гости за сватбата ви

Нежелани гости за сватбата ви
Снимка: Thinkstock

Да подготвите списъка с гостите за сватбата ви може да се окаже трудна задача. Желаете да поканите всичките си най-близки и най-скъпи хора, но едновременно искате да сте сигурни, че никой от тях няма да развали големия ден.

Има обаче няколко типа "сватбари", които могат да провалят иначе щастливия за вас момент. Ето защо е важно да премислите отново всеки човек от списъка, преди да поканите някой приятел, колега или роднина.

Момичето, което иска да е център на внимание. Познавате ли я? На вашия сватбен ден вие със сигурност трябва да сте най-важната персона, но може някоя от гостенките ви да иска да ви засенчи. Тя тенденциозно ще облече най-ослепителния тоалет и ще хвърли маса пари за грим и прическа. Тя ще обуе шикозни обувки на 10-сантиметрови токчета и ще ухае на поразителен парфюм. Ако има такава личност в предварителния ви списък, по-добре я изключете още сега.

С бившото ви гадже може и да сте в приятелски отношения, но не трябва да го каните на сватбата си. Ако бъде поканен, той може неволно да съсипе вашия голям ден.

Ако ваш приятел консумира прекалено много алкохол и е склонен да прави скандали след това, помислете добре, преди да го поканите. Разбира се, можете да го помолите за ограничаване на приема на алкохол, но не можете да се доверите напълно.

Щурите роднини са кошмарът на булката. Просто защото те са ваши роднини, не значи, че трябва да ги поканите на сватбата си. Те могат да развалят настроението ви от сутринта с коментар относно избора на прическа, рокля или ресторант и да продължат с "подвизите" си на самата церемония. Игнорирайте ги, вие трябва да бъдете щастливи този ден!

Без значение колко се опитвате да докажете, че сте готови да се ожените, може да има някой, който не одобрява този брак (ваш приятел или родител) и това може да доведе до много стрес. Вие сте единственият човек, който ще реши дали да се ожени и не позволявайте на никого да ви обременява, но не забравяйте да вземете правилното решение.

Има много гости, които ще присъстват с децата си. Ако те са много малки, ситуацията може да излезе извън контрол по-бързо, отколкото си мислите. Вие не искате да прекарате целия ден, слушайки детски писъци и глъч на родители. Ако има  някой, който ще се грижи за децата, не се колебайте да го поканите. В противен случай, децата не трябва да са в списъка на сватбените гости.

Обръщайте повече внимание на списъка с гостите при планиране на вашата сватба, за да си гарантирате един наистина щастлив и незабравим празник.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти