Дженифър Анистън със сватба на Хаваите

Дженифър Анистън и Джъстин Теру
Снимка: Getty/Guliver

Дженифър Анистън и Джъстин Теру смятат да се оженят на Хаваите, съобщават от БГНЕС.

Макар подробностите за очакваната сватба на двамата актьори да се пазят в тайна, запознати източници съобщиха, че те ще минат под венчило на острова, защото решили, че трудно биха останали на спокойствие в Лос Анджелис.

"Джен искаше сватбата да е в дома ѝ в Лос Анджелис, но ще бъде трудно да останат на спокойствие. Тя не иска да се омъжи с гъмжило от фотографи, които прелитат над главата ѝ с хеликоптери.

Джъстин обожава Хаваите. Те са любимото му място на света и той има малка къща на остров Кауай. Вилата му е много малка за сватбата и Джен смята, че тя пази много спомени за старите му любови. Но и двамата обичат острова и идеята за спокойна хавайска сватба на слънце. Те разглеждаха няколко скъпи вили, включително една, в която прекараха романтична ваканция през 2011 г.", разкри запознат източник.

Според слуховете, Бен Стилър ще бъде кум на Джъстин на сватбата, която ще бъде малка и интимна в присъствието само на няколко от най-близките роднини и приятели на звездната двойка.

"Джен ще направи всичко възможно да запази подробностите за сватбата в тайна, така че тя да не се превърне в огромен медиен цирк като сватбата й с Брад. Само няколко от най-близките им роднини и приятели ще бъдат там.

Но новините започват да изтичат, тъй като датата наближава. Бен Стилър е голям приятел на Джъстин, има къща там, така че може да се окаже изненадващият избор", разкри източникът пред таблоида "Сън".

Дженифър иска тв водещата Челси Хендлър да бъде една от шаферките ѝ, а кръщелницата ѝ - 8-годишната дъщеря на Кортни Кокс Коко, ще носи цветята. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти