Дженифър Анистън - щастливо сгодена!

Дженифър Анистън - щастливо сгодена!
Снимка: Getty/Guliver

След дълги години на не особено щастлив личен живот, Дженифър Анистън може вече да се похвали, че лошият късмет е зад гърба й.

Актрисата е сгодена за Джъстин Теру, с когото има връзка от май миналата година.

Говорителят на Теру официално потвърди новината.

Актьорът е задал големия въпрос по време на парти за рождения си ден в петък.
Повече подробности не се съобщават.

Предложението за брак обаче не идва изненадващо. От няколко месеца насам имаше редица спекулации, че двамата са сгодени.

Когато се запознава с Дженифър на снимачната площадка на филма "Wanderlust", той е обвързан с Хейди Бивънс. Двамата имат връзка от 14 години, но след срещата си с Анистън, Теру бързо приключва отношенията си с Хейди.

Новата двойка на Холивуд се превръща бързо в любима на всички, а папараците не ги изпускат от поглед.

Анистън бе омъжена за Брад Пит за по-малко от пет години. Разводът между тях настъпва малко след като Брад се запознава с Анджелина Джоли по време на снимките на филма "Господин и госпожа Смит".

Скандалът, който настъпи тогава, бе с не малки размери. Мнозина обвиниха Джоли, че е разбила семейството на Анистън, а Пит – че е изневерил на жена си.

Той никога не е имал склонност да дава обяснения за личния си живот пред медиите и този път също си замълча. Единственото, което каза, е, че никога не е изневерявал на съпругата си.

Що се отнася до Дженифър, тя запази пълно спокойствие и никога не е правила коментари по адрес на бившия си съпруг или Анджелина Джоли.

Все пак, според запознати проблемите между Пит и Анистън се дължали на това, че тя не е била готова за деца, докато той вече е мечтаел за голямо семейство. Само за сравнение – когато се запознава с Джоли, тя вече има осиновено дете – сина си Мадокс, и желание да има още много деца, както се и случва.

Интересното е, че годежът на Анистън може би ще съвпадне със сватбата на Джоли и Пит. Според упорити слухове, двамата са сключили брак в имението си във Франция, но официално потвърждение на тази новина няма.

Дори и без подпис обаче, те са щастливи вече седем години и отглеждат шест деца.

Що се отнася до Анистън, тя е на 43 години и няма деца, нито две години по-младия от нея Теру.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти