Вниманието ще е насочено само към мен

Нещо ни е скучно
Снимка: netinfo

Християн Немски

Малцина са двойките, които са си интересни за по-продължителен период от време. Защото едно е да предизвикаш вниманието на човека до теб, а съвсем друго е да съумееш да го задържиш. Е, ако и при вас магията на привличането се е поизпарила е време да впрегнете някое и друго усилие, за да може вълшебните ви омайни сили да проработят отново.

Неговите хобита не били толкова скучни
Важно е да покажете, че имате поне някакъв лек захлас по заниманията и хобитата на вашия любим. Не става въпрос да се превърнете в експертен футболен коментатор или изкусен картоиграч, но дайте индикация на човека до вас, че понякога сте готови да го придружите на следващото спортно събитие, а в знак на съпричастност той може би ще ви се отблагодари с повече внимание за в бъдеще.

Я, колко си ме бива
Покажете на партньора си колко сте добра в това, в което сте убедена, че ще се справите безупречно. Дали ще е подготовка на екзотична вечеря или жонглиране с пет топки е въпрос на ваша преценка, но всеки умен мъж би се гордял с жена, която е конкурентноспособна и има с какво да го изненада извън чисто битовите задължения.

Светът е оцелял, защото се е смял
Хуморът е разковничето за хубостта на живота и точно той е задължителна съставка във вашите взаимоотношения. Не се взимайте на сериозно, а ако не сте ловки в изкуството на самоиронията, сега е времето да му хванете майсторлъка. По-често влизайте в комични роли, с които да разсмивате човека срещу вас, защото чрез смехотерапията може да се преоткриете наново.

Рамо до рамо
Днешните мъже се поразглезиха, но няма как да стоите успешно до тях, без да ги подкрепяте. Това показва и едно от последните проучвания на мъжкия сайт АskМen.com, което разкрива, че полагането на грижи е едно от най-важните условия за мъжа при избора му на жена. Естествено не се превръщайте в негова втора майка, но откликвайте на моментите, когато той се чувства разколебан и има нужда от съвета ви.

Тази вечер аз съм хубава
Старайте се да се поддържате в симпатичен външен вид, за да не отблъснете половинката си по бързата процедура. Тук отново не говорим да се гримирате с шест пласта грим, докато отивате до отсрещния магазин, но все пак покажете, че сте положили усилия, за да се харесате на вашия джентълмен.

Запазена територия
Не дишайте във врата на избраника си по 24 часа в денонощието. Имайте собствена запазена зона на занимания без негово участие, за да се разбере веднъж завинаги, че държите на своите интереси и не разчитате непрекъснато на неговото одобрение и присъствие във всяко нещо, с което се занимавате. Защото съгласете се, никои не обича досадните елементи край себе си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти