Най-уверените любовници

Най-уверените любовници
Снимка: Thinkstock

Леко учудващо, но факт - швейцарците са най-уверените любовници в Европа.

Следват ги холандците и австрийците, според ново проучване, цитирано от БГНЕС.

Участниците в изследването са били помолени да гласуват по скалата от 1 до 5 за качеството на сексуалния си живот.

Швейцарците дали на интимния си живот 3,9 точки, а холандците и австрийците по 3,8. Испания и Италия са на следващите две места в класацията с 3,77 точки.

Белгия и Германия си делят следващата позиция с 3,70 точки. Следват Франция, Швеция, Финландия, Норвегия и Великобритания.

Резултатите показват, че британците са най-срамежливи и предпочитат традиционния секс.

Само 11% от тях са пробвали да облекат нещо еротично за секс. 14 на сто от финландците са почитатели на нетрадиционния секс или обичат да се снимат по време на секс.

Но по отношение на секса на публично място, британците са по-открити. 34% от тях са се отдавали на интимни страсти на публични места.

По-разкрепостени за еротиката на открито са само Дания и Австрия.

Французите могат и да имат репутация на добри любовници, но те предпочитат уединението в спалнята и само 19% от тях са правили секс на публично място.

Във Франция жените са имали повече интимни партньори, като 50% от момичетата не могат да си спомнят точния им брой.

Датчаните и финландците са нациите, които е по-вероятно да изневерят на партньора с 32 на сто от анкетираните, които се признават за неверници. Холандците са най-вярната нация с едва 15% изневеряващи.

За разлика от други народи британците харесват секса за една нощ. Пробвали са го двама на всеки трима попитани, в сравнение със скандинавските страни, където предпочитат дългосрочните отношения.

От друга страна броят на калориите, които се изразходват по време на секс не зависи само от позата, но и от мястото, където сте се отдали на интимни ласки.

Според някои изследователи колко потна ще е "тренировката" зависи дори от големината на леглото. Ново изследване разкри кои са местата, където се топят най-много калории.

Една минута секс на масата гори 16 калории. На голямо легло можете да изгорите 26 калории, но на водно ефикасността е още по-голяма до 44 калории.

Най-добре се топят килограми, ако харесвате секс в изправено положение.

Резултатите от изследването показват, че в тази поза можете да изгорите 155 калории.

Интересен е и фактът, че жените изгарят повече калории, когато се преструват в леглото, отколкото когато изживяват истинско удоволствие

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти