Секс за една нощ или за хиляда и една?

Секс за една нощ или за хиляда и една?
Снимка: netinfo

Едва ли има човек, който да не е опитал от секса за една нощ. Даже има такива , за които това е много по-добрия вариант, отколкото по-дълготрайно обвързване с друг човек.

Случва се обаче среднощните похотливи срещи с някой човек да зачестят и в един момент да приключват късно на следващата сутрин с кафе и закуска, а след това и разходка в парка. Постепенно вече си споделяте проблемите, делите общи приятели, легло, банкова сметка, карате се за чорапите на пода, а след това си казвате, че се обичате.

Да, стават и тези неща - неангажиращият секс да се окаже врата към нещо повече. Нагледно как става ни го показаха Джъстин Тимбърлейк и Мила Кунис във филма "Friends with Benefits" и Натали Портман и Аштън Кътчър в "No Strings Attached".

Сексолози обясняват, че случайният секс е апетитен поради своята спонтанност и липса на ангажименти. Добрият секс ключ към успешната връзка, а проучвания показват, че половината разводи се дължат на лош сексуален живот.

И така, не отписвайте случайните секс срещи като ненадеждни за връзка, защото не се знае дали химията по между ви няма да прерасне в нещо повече. Освен това повечето дами споделят, че след страстна и уж неангажираща нощ, сутрин господинът им прави кафе и закуска, с което могат да се похвалят скромен брой сериозно обвързани жени.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти