На кого се доверяват жените

Вот на доверие
Снимка: Thinkstock

Данни от скорошно международно проучване, цитирано от британския сайт "Dailymail.co.uk", показват, че все повече жени имат приятели гейове.

Една от основните причини, която анкетираните дами посочват, е фактът, че хомосексуалните мъже дават най-адекватните съвети, когато представителките на нежния пол изпитват колебания и трудности в любовния си живот.

Освен това гей мъжете не са сексуално изкушени от срещуположния пол, докато сред жените приятелки конкуренцията и завистта коя е по-привлекателна се среща доста по-често, което понижава доверието помежду им, допълват психолозите от Острова.

По време на проучването - на случайни студенти от университета в Тексас им били показани профили във "Фейсбук" на различни и непознати за тях хора, а те трябвало да кажат на кои от личностите, видени във виртуалното пространство, биха се доверили за любовен съвет.

Резултатите показали, че болшинството от жените избират мъже, които впоследствие се оказват гейове, а самите хомосексуални мъже също разчитат най-вече на хетеросексуалните си приятелки, за да споделят даден личен проблем, а не толкова на приятелите си гейове или на мъжете с хетеросексуална ориентация.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти