Аз, той и тя в едно легло

Бианка
Снимка: Иван Мурджев

Бианка

Мислих си как много от приятелките ми непрекъснато се оплакват, че мъжете до тях спират да ги желаят след втората година от връзката им, а понякога и след по-малко. Опитвам се да им съчувствам  постоянно.

И все пак не спирам да си представям онези моменти, в които двойка върви по улицата, а мъжът обръща главата си след готина мацка с дълги крака, която минава като на забавен каданс покрай тях. Сигурно е много подтискащо за всяка жена.

Обикновено в такива ситуации започваме да се чувстваме нежелани, некрасиви и неразбрани. Реално погледнато, мъжете не са някаква необятна вселена изпълнена с дълбоки мисли и чувства. Нещата при тях са простички : "става или не става…“.

За да съм максимално полезна, бих ви споделила как си решавам проблема аз в подобна ситуация. Най-добре е според обстоятелствата от двама, просто да станем трима. Повярвайте, няма мъж на света, в чиито фантазии да не присъстват две жени едновременно. Какво лошо има в това, ако едната от тях е онази, с която споделя живота си? 

Ето как би изглеждало това явление през погледа на мъжа: "Жена ми, която много обичам и с която, честно казано, не ми е интересен вече сексът, е поканила на вечеря девойка, с която май се запознахме вчера в бара и си шушукат, дори се докосват и целуват в собствената ми стая. Не стига това, а на всичкото отгоре ме питат, дали ще имам нещо против само да погледам..?!? Разпалващо!"

Това, което се опитвам да намекна, е едно старо, но ясно схващане, че на мъжете обикновено им се иска да имат връзка с нещо средно между курва, майка и слугиня (как ми се изплъзна тази първата думичка от устата) или както е нашумяло още – съвкупност от Николета и Алисия, може би някоя Николисия… (В това последното, не че го мисля съвсем, дори не съм много убедена, ама ми го натрапват от всяка медия.)

И така де, за да не се заглежда много Пешо, Ваньо или Христо по онази от "забавения каданс", най-добре е ние да му я доведем на крака вкъщи. Той просто иска разнообразие, разбиране, спокойствие, уют и да гледа мръсни филми заедно с нас.
Разберете, няма нищо срамно да скрепим малко креватните си отношения и да напуснем най-накрая този пуст кръг на комфорт, в който се въртим!

P.S. Препоръчвам за всякакъв вид двойки: хетеро, хомо, транс… Хайде стига вече контрапротести срещу собствената ни природа. Аман!...

Целувкиии

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти