Когато жените пазят мълчание

Когато жените пазят мълчание
Снимка: Thinkstock

Някои жени умело крият определени моменти от живота си и колкото и да се опитвате да разберете истината, няма да успеете.

Има тайни, които момичетата не биха разкрили на никого. Колкото по-любопитни ставате, толкова повече намалявате шанса си да получите отговор.

Най-голяма тема табу, която жените биха скрили от своя партньор, е кога са загубили невинността си.

Броят на сексуалните партньори е следващата пиперлива история, която не всички разкриват.

Много от представителките на слабия пол крият с колко мъже са имали сексуални отношения по една проста причина – не искат да бъдат съдени.

Третата чувствителна тема за разговор са килограмите. От всички страни ни натякват определени стандарти за красота. За това не е чудно, че жените не искат да признаят точните си килограми.

Много не признават на партньора си, че в миналото са били зарязвани или, че сърцето им е било разбивано неведнъж. Проучване разкрива, че причината за това най-често е страх да не бъдат наранени отново.

След несподелената любов идва темата за естетическата хирургия. Малко са момичетата, които биха признали, че от грозното пате са се превърнали в красив лебед с помощта на хирург.

Но може би една от думичките, които най-трудно можете да изкарате от устата на жена, е откровението колко пъти е казвала "обичам те" на друг.

Признанието за изневяра може би е малко по-сложно от обяснението в любов, защото според нова анкета жените предпочитат да запазят репутацията си на светици.

Със сигурност изневярата би развалила идеалната картина на настоящата им връзка, поради което жените мъдро мълчат и по този въпрос. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти