Еджинг - сексуална практика, която обещава по-интензивни оргазми

Еджингът е сексуална практика, която може да бъде както солова, така и с партньор. Основната идея е да достигнете до ръба на оргазма и малко преди кулминацията, да спрете стимулацията. Тази техника се смята за начин да удължите удоволствието и да направите оргазмите по-силни и задоволителни.

Как работи еджингът?

Практикуващите еджинг твърдят, че след няколко контролирани спирания, оргазмите са многократно по-интензивни. Това е така, защото натрупването на възбудата води до по-голямо удоволствие, когато най-накрая достигнете кулминацията.

9 ползи от правенето на секс всеки ден

Ползи от еджинга:

  • По-дълъг сексуален акт: Еджингът позволява на мъжете да удължат сексуалния акт.
  • По-интензивни оргазми: След няколко прекъсвания, физическите усещания могат да бъдат значително по-интензивни.
  • По-добър контрол над тялото: Чрез редовно практикуване на еджинг, хората могат да усъвършенстват контрола върху своето тяло и сексуалните си реакции.
5 "мързеливи", но супер възбуждащи секс пози

Еджинг в BDSM средите

В BDSM средите еджингът често се използва като техника за контрол на оргазма. Господарят контролира оргазма на подчинения, давайки му разрешение кога да свърши или наказвайки го като го лиши от освобождаване. Това може да бъде изключително интензивно изживяване, което обаче не е подходящо за всеки.

Кои са най-странните сексуални фетиши

Как да практикувате еджинг:

Солов еджинг

  • Изберете удобно място: Намерете място, където няма да бъдете прекъсвани.
  • Фокусирайте се върху усещанията: Мастурбирайте, докато се доближите до оргазъм, след което спрете стимулацията. Вземете си няколко глътки въздух и започнете отново. Повторете това няколко пъти, експериментирайки с различни скорости и интензивности.

Еджинг с партньор

  • Редувайте се: Оралната стимулация е отличен начин за практикуване на еджинг. Редувайте се, като спирате стимулацията един на друг, когато се доближите до кулминация.
  • Изберете подходящи пози: Позиции като ездачката позволяват по-добър контрол над стимулацията.
10 ужасни мита за секса

Еджингът е техника, която може да обогати сексуалния ви живот, като предостави по-интензивни и удовлетворяващи оргазми. Независимо дали практикувате самостоятелно или с партньор, еджингът предлага уникална възможност да изследвате и усъвършенствате сексуалните си способности. Опитайте различни методи и намерете това, което работи най-добре за вас, за да се насладите на невероятни преживявания.

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти