Бракът ти е в опасност, ако често чуваш тези фрази

развод мъж любов
Снимка: Thinkstock

Ако комуникацията и уважението между теб и партньора ти сякаш изтъняват, то определено трябва да се тревожиш за силата на вашата връзка. 

Истината е, че не е никак лесно да поддържаш пламъка в едни дълготрайни отношения и винаги идва момент на криза, който се преодолява лесно. Просто трябва да говорите повече, да си показвате, че се обичате и уважавате и да осъзнаете, че никой проблем не е по-голям от това, което имате помежду си.

Как да се възстановите след тежка раздяла

За съжаление има и моменти, които са по-тежки от други, има характери, които в един момент наистина не си пасват и нещата се разпадат.

Няма значение какъв точно е случаят при вас. Напрежението може да съществува и когато сте родени един за друг. Ето защо трябва да внимаваш за някои знаци, които показват, че партньорът ти може би не се чувства идеално и може би се замисля за раздяла.

4 грешки в поведението, които водят до развод

Ако мъжът ти казва често няколко определени фрази, то трябва червената лампичка у теб да светне и да поговориш с него искрено и без упреци. Той трябва да разбере на мига, че го обичаш и уважаваш и си готова да се преборите заедно с проблемите.

Ето кои са фразите >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти