Аз съм жената, която спи с мъжа ти...

жена
Снимка: Thinkstock

Часът е 23:03 и аз си пиша с гаджето ти. Е, не непременно с твоето, но с нечие гадже. Ти си едно момиче, което няма представа, че мъжът, в който е влюбена, в момента пише на друга какво иска да прави с нея и й праща неприлични снимки.

Аз съм “страничната мацка”. Любовница е вече много изтъркано и старомодно понятие. Ето защо такива като нас вече ги наричат “странични мацки”. Аз не съм курва, макар и да искаш да ме наречеш такава. Дори не съм кучка - всъщност съм доста приятен човек.

Имам приятели и семейство, които ме обичат и не се вписвам в стереотипа за “другата жена”. Не съм супер специална, не съм по-красива от теб, или по-забавна, или по-добра в леглото. Не съм мръсница, не спя с мъже само за една вечер и не ходя по барове, за да си прибера някой вкъщи. Не съм златотърсачка. Всъщност съм съвсем обикновена.

И все пак поне 5 от най-скорошните ми връзки (използвам термина връзка доста свободно) са били с мъже, които вече имат във връзка с някой друг.

Как се научих да не изневерявам?

Имам приятелки, които никога не могат да бъдат този човек, другия човек. В секундата, в която чуят, че мъжът си има приятелка, те забравят за него и дори не смеят да си помислят за връзка.

Не знам защо аз съм различна. Не знам защо винаги се чувствам привлечена от заети мъже. Мой близък приятел смята, че имам проблеми с обвързването.

Теорията му е, че ако един мъж е зает, то автоматично става по-привлекателен в моите очи, защото знам, че нищо няма да излезе.

Терапевтът, който посещавах известно време ми каза, че всичко това се дължи на дълбоко загнездени несигурности и трябва да осъзная собствената си цена. Бла-бла-бла…

Разбрах какво искаше да ми каже - определено самочувствието ти се вдига, когато осъзнаеш, че един мъж те харесва достатъчно, за да изневери на приятелката си с теб. “Това означава, че съм красива, нали?”, крещеше в такива моменти моето слабо, срамежливо и странно тийнейджърско Аз.

жена секси секс
Снимка: Thinkstock

Любовта е най-сладката болка на този свят

Честно да ви кажа, вина за това положение имат и всички романтични комедии, които съм изгледала и се вкарали в главата ми идеята за онази грандиозна любов, която преминава през всички трудности и героите заживяват дълго и щастливо заедно.

Да ви призная, единственото нещо, което винаги ме изненадва, е голямата готовност на всички мъже да изневеряват. И то на съвсем обикновени мъже с прекрасни приятелки.

Те не са мачовци, не спят с всяка срещната и не изглеждат като Брад Пит, но им трябва много малко, за да скочат в тази пропаст.

Всъщност този казус може да има много просто обяснение - хората може би не са създадени да бъдат моногамни. Или поне така каза на приятелката си по скайп Емон, пилотът, който срещнах в хостел в Южна Африка, точно преди да я попита дали може да спи с мен.

жена секси
Снимка: iStock

Любовта е съвършено проста и просто съвършена!

Да ви издам ли една тайна - тя каза “Не”. Да ви издам ли още една тайна - ние го направихме въпреки това.

Това, което искам да изясня е, че в момента не се смея дяволито и не искам да те пречупя - просто в тялото ми липсва онази част, която трябва да изпитва емпатия спрямо теб.

И не ме разбирай погрешно, не съм човек, на който не му пука. Дарявам средства за благотворителни каузи, плача на тъжни филми и помагам на ранени животинки. Но ти? За мен ти не си реален човек, не съм те срещала, не те познавам и така успявам да правя онова, което правя. 

А то е да бъда “страничната мацка” без вина, само с леко раздразнение, че не мога да виждам приятеля ти по-често, защото тази вечер сте на вечеря у вашите или ще те изведе някъде за рождения ти ден.

жена секси
Снимка: iStock

Може би щеше да е различно, ако изневеряваха на мен, но не ми се е случвало и не мога да усетя каква е болката, когато разбереш, че е станало.

Понякога си мисля, че съм прокълната - изневерих на първото ми сериозно гадже и смятам, че съдбата е кучка и сега ми връща като ме среща само със заети мъже. Но като изключим свръхестественото от картинката, в началото е доста вълнуващо да си “страничната мацка”, но след това идва просветлението, че винаги ще бъдеш просто втората най-добра.

После идва ред на следващия зает принц в блестящи доспехи и порочният кръг се завърта. Докато не открия своето “и заживели дълго и щастливо…”

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти