8 неща, които правят мъжете ужасно секси и които нямат нищо общо с външния им вид

двойка любов есен зима
Снимка: iStock

Запознати сте добре с думите “Не съди за книгата по корицата”. Вероятно силно вярвате в тях и ги следвате. Рано или късно се убеждаваме, че прекрасната усмивка, красивите очи и изваяното тяло като на Аполон са привлекателни и интересни само до определено време. Никой не знае това по-добре от жените. 

Въпреки че ще излъжем ако кажем, че жените не се интересуват от външния вид на срещуположния пол, за тях все пак по-важни са нещата отвъд фасадата, докато мъжете имат склонност да се прехласват по визуалните дадености на обекта на желанията си. Нещата, които истински ще привлекат интереса на дамите и ще ги накарат да останат обаче, са свързани предимно с духовните аспекти на мъжа. 

Има много неща, които могат да ни накарат да гледаме с обожание и копнеж един мъж, но днес сме подбрали тези, които най-силно ни правят впечатление. Жените се оглеждат именно за тях, когато търсят партньор до живот.

Ако сте мъж и искате да впечатлите някоя дама, може да заложите на някое от тези качества, но само ако е автентично. Не си създавайте фалшив образ на нещо, което не сте, защото рано или късно всичко скрито-покрито излиза на показ. 

8 неща, които правят мъжете ужасно секси и които нямат нищо общо с външния им вид

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти