Да те обичам - това е единственият план, който имам

Да те обичам - това е единственият план, който имам
Снимка: netinfo

Вяра Иванова

Сигурно няма да те изненада фактът, че често си мисля за теб и в повечето случаи, когато съм навън и ми се случва нещо красиво, вълнуващо или пък съвсем обичайно, ръката ти, която стиска моята, ми липсва ужасно.

Днес слънцето грееше прекрасно. Беше един от онези дни, в които можеш почти да помиришеш топлината на въздуха, почти можеш да усетиш, че предстои по-хубаво време. Един от онези дни, в които осъзнах, че всичко, което бих искала, е да бъдем двамата и да правим абсолютно безцелни неща, които обаче ни правят щастливи... до края на живота ни.

Снимка: netinfo

Ето така разбираш, че е истинско. Когато изведнъж ти се струва, че всичко в този свят си е на мястото. Вече не търсиш, не си изплашен, не се оглеждаш наоколо и не се чудиш дали всичко ще се нареди.

Този човек може да стои точно до теб или да е на другия край на света, но когато си поемеш дъх и си помислиш за него, осъзнаваш само едно - единственото нещо, което сякаш има смисъл, е този човек да бъде твой.

Радвам се, че се намираме под едно небе, че едни и същи морски вълни могат да галят краката ни, че Луната свети нощем и за двама ни, че сме тук и се радваме на едно и също слънце. Но съм най-щастлива от факта, че мога да държа ръката ти, че мога да бъда твоя.

Снимка: netinfo

Хората обичат да си правят планове и да имат ясна представа за бъдещето си - аз също бях сред тях, но сега нещата са различни. Понякога животът просто се случва, любовта просто се случва. Особено, когато не я търсиш. Дори точно тогава.

Има толкова неща на тази земя, които не можем да разберем, които не можеш да предвидим или да планираме. 

Но да те обичам - това е единственият план, който със сигурност имам.

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти