6 предимства на оралната любов

6 предимства на оралната любов
Снимка: Thinkstock

Всички знаем, че сексът е полезен за здравето и има редица изследвания, които доказват, че той ни влияе добре. Оказва се, че и френските ласки са полезни за здравето и психическото състояние на двата пола и особено на жените. 

Първо, заради укрепване на отношенията

„Френската любов“ е начин да се изрази отношение към мъжа и към жената. Той създава по-близка връзка между партньорите.

Вие командвате положението

В онези моменти вие контролирате положението и можете да контролирате мъжката възбуда и сами да решавате кога ще преминете към вагиналния секс или да спрете и да смъкнете градуса на възбуда.

секс
Снимка: Thinkstock

Самооценка

Когато получите похвала от мъжа, вие чувствате своята значимост и желание и занапред да правите приятни неща и да се усъвършенствате. Което ще доведе позитиви за вас - съответно по-често ще получавате орален секс. Доволният мъж в знак на привързаност и благодарност несъмнено ще иска да ви върне жеста. 

Намалява стреса

Какво по-приятно лекарство против стрес от оралната любов? Доказано е, че по време на акта се отделят много хормони на щастието и след това се чувствате доста по-добре.

Намалява риска от сериозни заболявания

Доказано е, че жените, които правят орална любов два пъти седмично са много по-малко предразположени към развитието на тежки заболявания като рак на гърдата.

секс двойка
Снимка: Thinkstock

Подобрява съня

Оралният секс е най-доброто сънотворно. Спермата съдържа мелатонин, който спомага да имате здрав и пълноценен сън.

Най-важното е да се отпуснете , да зарежете стереотипите и да се отдадете на чувствата си и на това, което ви се иска да правите. Това е най-добрият и сигурен начин да съхраните щастливите си отношения и самите вие да се чувствате добре.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти