Представяме ви най-добрия смартфон от Sony

Платена публикация

Представяме ви най-добрия смартфон от Sony Пусни видео Видео: Sony

Флагманът на Sony – Xperia Z2 и "умната" гривна SmartBand са гаранция за изключително потребителско изживяване, подчертават от японската компания.

Xperia Z2 съчетава страхотен дизайн и високо ниво на водоустойчивост. Сред основните акценти – както може да се очаква от Sony, са отличният екран и възможността за запис на видео с изключително висока резолюция. 

Xperia Z2 разчита на четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 801, който работи на 2,3 GHz, а графичният процесор е Adreno 330. Оперативната памет е 3 GB.

С мощния процесор и големия екран не са правени компромиси, нито пък с батерията на устройството – тя е с капацитет 3200 mAh и има водеща за класа си производителност. Икономичният STAMINA режим пък предоставя удобството автоматично да изключва функциите, от които потребителите не се нуждаят, докато екранът не работи. 

Xperia Z2 има тънък и удобен на допир корпус, направен от стъклени панели, поместени в монолитна алуминиева рамкa с по-заоблени ръбове.

Екранът на устройството е 5,2-инчов.

Впечатляващ е подобреният режим за видео заснемане – резолюцията е 4K (3840x2160 пиксела/30p), т.е. четири пъти по-детайлна от Full HD. 

Освен това технологията за стабилизиране на изображението SteadyShot гарантира, че кадрите ще бъдат перфектни, дори и ако при заснемането ръката ви е трепнала или просто сте снимали в движение.

Камерата на Xperia Z2 e най-добрата в света, вграждана във водоустойчив смартфон. Тя е 20,7-мегапикселова, съчетана е с 1/2.3-тип Exmor RS for mobile CMOS сензор за изображения, както и награждавания G обектив на Sony, а също и с интелигентен процесор за обработка на изображения BIONZ for mobile.

Смартфонът разполага с удобни предварително вградени ефекти като Timeshift video, творчески ефекти, разфокусиране на фона, а AR ефектът вече е наличен за видео запис.

Гледането на изображенията не отстъпва на заснемането: детайлите са ярки и живи, гарантирани от най-новите BRAVIA технологии, оптимизирани за мобилни устройства. 

Също толкова добро е качеството на звука – Xperia Z2 разполага с цифровата технология на Sony за неутрализиране на шума, която помага да се намали шума от околната среда до 98%, когато се използват компактните слушалки MDR NC31EM с цифрова технология за елиминиране на шум. 

SmartBand пък е технологична гривна за отчитане на активността и водене на дневник в реално време: можете да видите колко активни сте били, къде сте ходили, какви снимки сте направили и как сте общували със света. Гривната работи с приложението Lifelog, за да регистрира всеки момент от живота ви, създавайки автоматичен 24/7 дневник на вашата дейност, развлечения и спомени. 

Lifelog също така ви помага да си поставите цели, да проследявате напредъка си и да съставите препоръки, за да си помогнете при вземане на бъдещи решения.

Освен това със SmartBand никога няма да се притеснявате, че ще загубите телефона си или ще пропуснете повикване, благодарение на поредица от персонализирани умни известия, доставени директно на китката ви.

Гривната може да служи и като контрол за MP3 плеъра на телефона ви.

На кратко – Sony представя един от най-добрите си модели телефони до момента, с най-добрата фото- и видеокамера във водоустойчив смартфон, най-добрият екран и дизайн на Sony, съчетан с най-високите нива на водоустойчивост (IP55/58)! Това е първият в света смартфон с цифрова технология за елиминиране на шума!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти