Какво търсим, когато търсим „Нещо“ за кашлица

Платена публикация

кашлица
Снимка: Thinkstock

"Дайте нещо за кашлица!" Вероятно е едно от най-често чуваните изречения в аптеката, когато лятото свърши и във въздуха започнат да циркулират типичните за есенно-зимния сезон вируси.

И фармацевтите дават. Дават един продукт – за суха кашлица, ако не проработи,  дават друг продукт – за влажна кашлица, а ако и той не проработи, дават трети за потискане на кашлицата.

А самата кашлица така и не си отива - или се успокоява за малко и се връща с нова сила. 

кашлица
Снимка: Thinkstock

Факт е, че много от нас се лекуват по собствена инициатива и без съвет от лекар, а това често удължава болестта и нейните неприятни симптоми, така че, когато се заразим с вирус или грип, първото, което е редно да направим, е да се консултираме със специалист.

И все пак, ако посещението при лекар в момента е невъзможно или трябва да вземете спешни мерки, за да се справите с кашлицата в кратки срокове, добре е да сте наясно с няколко неща. 

Кашлицата е защитен рефлекс. Причините за кашлица може да са различни. Често тя е следствие от възпаление или дразнене във въздухоносните пътища, например прах, дим или гъст секрет от белите дробове. Кашлицата е защитен рефлекс, при който целта е дразнителя да бъде изхвърлен. Една от най-честите причини за кашлица е настинката.

кашлица
Снимка: Thinkstock

За ефективно лечение е важно първо – какъв тип е кашлицата ви (суха, влажна( продуктивна) или смесена) и второ – как действат съставките на продукта против кашлица, който ще си купите от аптеката. За съжаление, повечето от нас като немедицински лица, трудно можем винаги да определям с точност каква е кашлицата ни – един път ни се струва суха, друг път – влажна, и това до голяма степен затруднява избора ни на лекарствен продукт. 73% от пациентите споделят, че са имали едновременно, както суха така и влажна кашлица.

Най-лесното, което можем да направим в този случай, е да вземем продукт, който е ефикасен, както при суха, така и при влажна кашлица, а съставките му работят и поняколко различни начина – успокояват раздразненото гърло и създават филм, който защитава лигавицата.

сироп за кашлица
Снимка: Марката

Mucosolvan Natural Complete е наистина безценен с мултифункционалното си действие. 100% натуралните природни съставки -  теснолист живовляк, мащерка и мед:

- бързо повлиява кашлицата

 - намалява кашлицата като тежест е честота в рамките на 24 часа

  - ефективно облекчава кашлицата през нощта.

Mucosolvan Natural Completе има троен ефект:

  • Облекчава кашлицата и успокоява гърлото
  • Защитава лигавицата
  • Елиминира гъстия и лепкав бронхиален секрет

Високоспецифичните съставките в Mucosolvan Natural Complete имат следните свойства и осигурява следните ползи:

- полизахаридната фракция от теснолист живовляк създава филм, който покрива лигавицата и я предпазва от изсъхване и дразнене. В допълнение има овлажняващи и успокояващи свойства. Спомага за намаляване на гъстотата на гъстия бронхиален секрет и подпомага отстраняването му.

- флавоноидната фракция от мащерка има антиоксидантни свойства, които облекчават и предотвратяват дискомфорта от раздразненото гърло в следствие на дразнители (свободни радикали).

- медът има висок вискозитет и свойството да привлича молекули на водата и така овлажнява лигавицата. Намалява дразненето в гърлото, причинено от постоянната кашлица.

Достойнствата на Mucosolvan Natural Complete  не изчерпват със съставките му, а продължава и с вкуса му – едно е да пиеш нещо, което едва преглъщаш, друго е да приемаш продукт с комбинация от особено приятни вкусове на праскова, лимон и портокал. А сами знаем колко е важно това за  най-малките пациенти. Mucosolvan Natural Complete  е подходящ за възрастни и деца над 1 година и може спокойно да го давате дори и по 4 пъти дневно, ако кашлицата е наистина упорита.

Та, ако в момента се опитвате да изследвате суха ли е кашлицата, която Ви мъчи, или влажна – не се затормозявайте много. Вместо това отскочете до аптеката и се въоръжете с Mucosolvan Natural Complete, а след това се оставете на него да успокои кашлицата Ви. 

Mucosolvan Natural Complete ЕФЕКТИВНО И НАТУРАЛНО ПРИ СУХА И ВЛАЖНА КАШЛИЦА.

Мукосолван Натурал Къмплийт е медицинско изделие за възрастни и деца над 1 година. За повече информация „Санофи България“ ЕООД; гр. София 1784,                    бул. Цариградско шосе 90, Офис сграда Капитал Форт, тяло А, ет. 10, тел: 02/9705300, факс: 02/9705333, e-mail: bg-medical-info@sanofi.com  SABG.MUNC.18.11.0372а/11/18

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти