250 дигитални идеи за вкусна Коледа

Платена публикация

billa
Снимка: Billa

Ако сте от жените, които – о, чудо, не са влюбени в готвенето, и рецептите, една от друга по-вълнуващи и екзотични, не ви идват на ум докато спите, то дишайте спокойно – не сте сами, много сме! И все пак, това че нямаме афинитет към варенето на литри супа и рязането на картофи на малки кубчета не означава, че не сме чревоугодници, че обичаме хубавите ястия, нито пък, че ще прекараме празниците на сухари с лютеница.

Напротив! Най-хубавите празници през годината наближават, а с тях идва и моментът, в който най-накрая да вземем акъла на всичките си роднини с меню и кулинарни умения, които са достойни за някое телевизионно предаване. Стига вече коледни кулинарни издънки и срам от семейството – време е за малко фанфари в кухнята!

И преди да решите, че нещо сме се чалнали и говорим врели-некипели, ви успокояваме, че няма нищо такова, а просто сме в пълен възторг от едно скорошно наше откритие – приложение, което съдържа десетки вкусни рецепти, плюс упътвания за приготвянето им, и с чиято помощ ужасът от предстоящия коледен кулинарен маратон се превръща в истинско удоволствие.

Billa Кулинариум е мобилно приложение, създадено за хора, които обичат храната, но страдат от липса на време и идеи за експерименти, и имат нужда от малко улеснение в тази задача – готвенето. Ще ви изчакаме 3 минути, за да го свалите от app store или google play и, ако вече сте готови, продължаваме напред, както е модерно да се казва напоследък.

Та, признайте си - покрай задаващите се празници всеки би искал едно приятелско рамо, когато се чуди как да докара точно 13 ястия на трапезата, нали? Е, и BILLA знае това – затова е тук с едно истински полезно приложение, което съдържа десетки рецепти за супи, салати, основни ястия и десерти. Даже, ако трябва да сме по-точни, съдържа цифром и словом над 250 (двеста и петдесет) видео рецепти, които, както и да ги гледаш, няма да можете да извъртите само за една Коледа!

Предложенията са специално селектирани от кулинарното списание №1 в България - BILLA Кулинариум (най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2017г. по данни на BluePoint от януари 2018г.). При това всяка рецепта е удобно описана в кратки стъпки и към нея са посочени точните пропорции на необходимите продукти – което слага край на готвенето в стил „предричане на бъдещето“.

Опцията за търсене по продукт или рецепта ще ви улесни още повече и въобще, оттук нататък, няма да имате оправдание пред себе си за това, че не сте си сготвили онзи боб, за който мечтаете!

Допълнителните функционалности включват текущите акции из магазините на BILLA, така че да знаете какви продукти може да вземете на промоционални цени, а след това да ги превърнете в изумително ястие, както и опция да си направите списък с покупки, така че да престанете непрекъснато да се връщате вкъщи с шоколад и салфетки, вместо с мляко и яйца!


Освен това можете да си разпращате списъка с продукти насам-натам, а именно по Viber, Facebook Messenger, имейл или WhatsApp, така че вие да си стоите вкъщи, на топло, а някой друг да пазарува и да носи! Да, това МНОГО ни харесва!

А сега, простете ни, но вече сме гладни и отиваме да видим как да си замесим пърленки и да си опечем воловани със спанак, горгонзола и орехи! Какво, какво? Не знаете какво са воловани? Ами... сваляйте Billa Кулинариум и веднага ще разберете. Дори и на видео ще ги видите!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти