Владов и Мазов в битка за сърцето на Хинова в „Откраднат живот“

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Любовният триъгълник Мазов – Хинова – Владов става все по-сложен и заплетен в „Откраднат живот: Анатомия на гнева“.

В новия епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA Мазов отправя поредна провокация към своя опонент и то в операционната, а страстта между Лора и Владов достига до нов емоционален връх. Готови ли са двамата да прекрачат „забранената граница“ и какво ще им струва това?

Банков продължава да е в центъра на събитията, а появата му в болницата – целият в синини след сбиването с Христо, отново всява смут сред лекарите. Истина от миналото на Христо, която излиза наяве, откровено ще го подразни и той ще потърси сметка на Банков.

Албена решава да разкрие за изневярата си на Тони. Как това ще се отрази на сложните им взаимоотношения и дали ще доведе до окончателният край на тяхната история, или двамата все още имат шанс да продължат заедно?

Кая е все по-объркана и раздвоена в чувствата си между Банков и Христо. Любовните ѝ дилеми обаче съвсем не са нейната единствена грижа. Ново изпитание очаква Кая в предстоящия епизод на сериала тази вечер. Майка ѝ се появява в болницата, но незабелязана от никого изчезва. Таен благодетел ще ѝ помогне в грижите за майка ѝ, но дали зад този благороден жест не се крие нещо повече от „грижа“?

Не пропускайте премиерния епизод 26 на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.   

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти