Лекуват с любов в болница "Св. Анастасия", но никой не е застрахован от разбито сърце

Откраднат живот
Снимка: Edna.bg/Nova

Велина Томова

Двойно по-голяма болница, двойно повече нови актьори и двойно повече любов ни очаква в новия сезон на „Откраднат живот“.

По време на прескоференцията в залата за рапорт Евтим Милошев ни разкри завладяващи подробности за новите епизоди.

Естествено, на някои от най-важните въпроси не може да отговори, защото всичко все още предстои, но ето какво успяхме да научим от него, Гергана Стоянова, Иван Юруков и Мартина Вачкова:

Откраднат живот
Снимка: Edna.bg/Nova

За героите: Любов ще има, но ще има и сълзи. Също като в живота. Има огромен шанс доц. Банков и д-р Огнянова да се сближат пак. В семейството на доц. Захариев ще има турбуленции, свързани с появата на новата анестезиоложка Гергана Стоянова и нейният съпруг, 10 години по-млад от нея.

Кая ще се опитва да забрави д-р Карагьозов (Владо Карамазов), но дали ще успее...

Ина Фотева, собственик на новата частна болница „Св. Анастасия“ ще преживее страхотни сътресения в личния си живот, но ще се опита да компенсира с много работа по разрастването на болницата.

откраднат живот
Снимка: Edna.bg/Nova

Няма да са лесни времената и за д-р София Стаменова (Ернестина Шинова). Тя ще се бори с демони вътре в себе си.

Мартина Вачкова все така ще вярва в любовта, но вече ще търси по-скоро обич и партньорство, отколкото изпепеляваща любов, която така се надяваше да й се случи.

За болницата: Новата сграда е два пъти по-голяма от предишната, което дава възможност на снимачния екип да предложи на зрителите много по-разнообразни сцени и гледни точки.

откраднат живот
Снимка: Edna.bg/Nova

Целият декор е изграден специално за нуждите на продукцията и е дело на италианеца Антонело Робино, работил и по декорите на „Дървото на живота“.

Зад кадър: Това, което зрителите не виждат, е огромният труд на екипа и огромната любов, с която го правят.

Успели са да превърнат празното хале в болница едва за три месеца. Ангажирани в сценарния и снимачния процес са сериозни медицински специалисти, които да дават професионално мнение и подкрепа на актьорите и екипа за пълна достоверност на това, което ще гледаме като зрители.

откраднат живот
Снимка: Edna.bg/Nova

И това, което истински можем да съжаляваме, че няма как да видим, са шегите, които актьорите си разменят. Оставят си бележки в папките, в които уж има епикриза на пациент, разсмиват се до сълзи, когато трябва да плачат и са готови да измислят диагноза като „миома в мозъка“, само за да видят как колегата отсреща ще отреагира на абсурдното изречение.

„Откраднат живот: Любовта лекува“ започва на 26 февруари и ще ни радва по три пъти в седмицата чак до края на май.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти