Гневът завладява лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот“ по NOVA

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Първи сериозен сблъсък между доцент Банков и Христо Карагьозов ще постави гнева в центъра на новите епизоди на „Откраднат живот“ по NOVA.

Напрежението помежду им ще бъде продиктувано от сестра Райкова, която ще ги провокира да бъдат честни пред нея и пред себе си. Откровенията ще се превърнат в главна тема и за други герои в болницата – след изневярата доктор Войнова ще трябва да реши как да постъпи с Тони след неговото завръщане.

Неизказаните чувства ще вълнуват и доктор Хинова, доцент Мазов и доктор Владов. Зародилите се отношения между колегите ще провокират доцент Мазов да продължи с нападките към Владов във всеки удобен случай.

Непланирана среща между майката на Кая и професор Цонев ще разкрие подробности от миналото на сестра Райкова. Дали професорът ще пожелае да промени живота на Кая и какво ще й предложи, зрителите ще видят в новите епизоди тази седмица по NOVA.

Особени обстоятелства ще съберат доктор Огнянова и доцент Банков, които ще отправят поглед към миналото и ще отговорят на най-важния въпрос – могат ли да имат съвместно бъдеще или всичко е безвъзвратно приключило.

Всичко това ще разбеер в новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.     

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти