35 години по-късно: Как изчезнал самолет кацна с 92 скелета

Съществуват ли пространствено-времеви портали? Могат ли хората да пътуват във времето? Тези въпроси вълнуват човечеството от най-древни времена, но до ден днешен няма категоричен научен отговор. Това обаче не спира учените да изследват възможностите за пътуване във времето и пространството.

Има много трудове и научни разработки по темата, а Алберт Айнщайн дори твърди, че това е възможно. За пространствено-времевите портали се разказват много легенди. Дълго време за такива портали са се считали египетските пирамиди и техните погребални камери.

Има и друга теория, според която всички древни пирамиди - египетски, индийски и китайски, образуват единен портал, останал в наследство от древните цивилизации, който ние все още не можем да отворим. Счита се, че в Бермудския триъгълник има скрита пирамида.

Това е мястото, където се променя структурата на времето и пространството. Известно е, че две поставени едно срещу друго огледала образуват така наречения огледален коридор, който е безкраен.

мистерия огледало карма жена
Снимка: iStock

Червеевите дупки в космоса, които според учените имат особени характеристики, също биха могли да се превърнат в машина на времето. Проектът Филаделфия и проектът Монтоук, финансирани от правителството на САЩ, работят върху тези времеви портали и не само. Звездни портали, летящи чини, единна теория на полето - всичко това продължава да вълнува умовета на хората.

В Забранени истории с Джуджи в предаването ,,На кафе“ по NOVA ни разказаха някои мистериозни случаи на пътуване във времето и пространството.

Зловещият полет 513 от Германия за Сантяго де Чиле през далечната 1954-та година.

След около 7 часа път във въздуха изведнъж самолетът изчезва от радарите, губи се всякаква връзка с него и изчезва мистериозно. На борда има 88 пътника и екипаж от 4 човека. Започва да тече разследване и всички смятат, че той се е разбил. Обявяват официално всички пътници и екипажа за загинали, но никой не намира никакви останки.

Всъщност наистина зловещото в тази история е, че 35 години по-късно на летище в Бразилия радарите засичат как кръжи един неидентифициран самолет. Опитват се да установят от кулата какъв е, но няма връзка с него. Най-странното е, че той каца на една от свободните писти на летището.

Оказва се, че това е въпросният 513, който е трябвал да кацне в Сантяго. Всички пътници са на борда, включително и екипажа, но всички са скелети. До ден днешен няма нито едно официално потвърждение, нито официална теза какво се е случило, къде е пътувал 35 години този самолет и какво се е случило с тези хора.

Останалите мистериозни истории, които Джуджи разказа в предаването ,,На кафе“ по NOVA вижте във видеото по-горе!

Още материали от ,,На кафе": 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол