Бъдещето на красотата: ето как ще си избираме перфектния маникюр онлайн

маникюр
Снимка: Istock

Със сигурност ви се е случвало да харесате много определен цвят и да ви се иска да направите следващия си маникюр именно в него. Но всички знаем колко е трудна мисията по издирването на точния цвят лак. 

Е, вече мисията е съсвем възможна и то благодарение на дигиталния свят, в който живеем!

Вече има приложение, което слага началото на същинска революция в разкрасителните режими на дамите. То ни позволява да открием перфектния цвят лак за секунди!

Ако искате да откриете определен цвят или пък искате лакът ви да се съчетава до съвършенство с тоалета ви, то може да го постигнете само с няколко клика.

маникюр
Снимка: Istock

Приложението NailBuff дава възможност на потребителите да снимат любимата си чанта или пък сако, да качат снимката в мобилното приложение, а след това уникалната touch screen технология, стояща зад него да открие лакове в точно същия цвят. Приложението предлага и конкретни марки, между които можете да избирате.

Можете да качвате в приложението и снимки, които сте си харесали из интернет и сте запазили на телефона си.

Може да добавяте перфектния за вас цвят в Wish List, за да го купите по-късно, да го споделяте в социалните си мрежи, както и да създадете списък с всички лакове, които вече притежавате, за да ви е по-лесно, когато пазарувате и да не купувате един и същи лак два пъти.

Така още преди да сте отишли при маникюристката си, ще имате точния цвят и марка лак, който искате на ноктите си и ще спестите доста време.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти