Създадено за MyFin

Един ден с Иван Тишев и неговия дигитален портфейл

Всеки човек е мечтал да бъде поне за малко на мястото на някой от идолите си. Мечтали сме да сме редом до кино звезди, до певци, актриси и спортисти, да съпреживеем техните емоции и да усетим какво е да живееш в тяхната кожа. Рядко тези мечти стават реалност (да не кажем никога), но в днешно време технологиите поне ни дават възможност да видим с очите си как минава денят на някой от любимите ни изпълнители и така да си „вземем“ нещо от него.

Един от най-популярните млади български актьори и музиканти – Иван Тишев, наскоро зарадва почитателите си именно с такова видео, което разказва как преминава един негов ден. Звездата от супер популярните сериали „Революция Z“, „Не така, брат!“, „Революция Х“ и „Килерът“ открехна вратата за зрителите и им показа как преминават неговите 24 часа – от събуждането през първото кафе и до часовете, прекарани в любимото му студио.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T I S H З V (@ivan.tishev)

Иван Тишев е следван от хиляди фенове в социалните мрежи и е познат не само с работата си като актьор и музикант, но и като човек, подкрепящ различни социални каузи, както и като любител на технологиите. И въпреки че е звезда в очите на последователите си, актьорът е обикновен човек във всекидневието си – има разкошна котка, любимо занимание – музиката и времето, изкарано в студио Buster, и приятели, с които прекарва свободното си време. А сред нещата, които няма, е време за губене, в това число и за управление на парите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T I S H З V (@ivan.tishev)

Като всички съвременни хора, които са в крак с технологичните иновации, и той предпочита бързите разплащания, възможността да изпраща и получава пари на минутата и най-вече – удобството на това да плащаш с телефона си. Особено когато са дошли новите струни за китарата ти, а ти нямаш пари в брой! Всичко това и още много други възможности са на разположение на музиканта в приложението My Fin, което дава възможност човек да не мисли дали си е забравил портфейла вкъщи, а просто да плаща за нещата, които иска, и да продължава напред с живота си.

И докато никой не може да ви обещае, че ще станете звезда в този живот, със сигурност поне можете да имате някои от удобствата, от които се ползват и звездите - като това да разполагаш с парите си навсякъде, където си, дори и без да носиш карта у себе си.

MyFin е дигитален портфейл, с който можете да правите разнообразни финансови операции – да получавате и изпращате пари бързо, лесно и сигурно; да правите преводи към сметки с IBAN в България и чужбина; да изпращате пари с един линк – просто избирате конкретно име от телефонния указател и въвеждате сумата.

MyFin
Снимка: MyFin

Освен това MyFin позволява да имате няколко вида карти: виртуална, с която да правите всякакви плащания в интернет; дигитална – за плащания с телефон или смарт часовник, както и за теглене на средства от базконтактни банкомати и, разбира се, физическа пластика за всички ваши плащания и тегления от банкомати. Тя пък е изработена от 100% биоразградима пластмаса, за да сте сигурни, че освен към парите, сте отговорни и към природата.

Приложението е налично за Android и iOS устройства, регистрацията е напълно безплатна, а функционалностите в него са толкова лесни и бързи за управление, че ще се чудите как сте живели без дигитален портфейл досега.  И дори да не можете да имате живота на любимия си актьор и музикант, благодарение на My Fin поне по едно нещо можете да си приличате – да бъдете независими, модерни и светкавични в управлението на парите си.

а
Снимка: NetInfo Company

Вижте повече във видеото за деня на Иван Тишев.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти