Мобилните приложения, които ще ви поддържат във форма

Дори да не сте от тези, които извайват лятното си тяло през зимата, сигурно и на вас ви се иска да излеждате добре, независимо от сезона. Ако все още не сте доволни от своята фигура, времето да промените това е СЕГА!

В новия си епизод каналът “Ctrl Minute Tech” на Vbox7 представя няколко приложения, които ви позволяват да влезете във форма.

Runtastic Results

Runtastic Results е приложение, което е особено полезно за тези, които искат да се във форма с упражнения, без да напускат дома и без специализирана техника. Както в безплатните, така и в премиум версиите на приложението се посочват лицеви опори, упражнения за разтягане, плочки и други дейности.

мобилни приложения спортуване
Снимка: iStock

Couch to 5K

Това приложение обещава радикална трансформация: да ви измъкне от дивана и да ви подготви да тичате пет мили. Упражненията включват леки разходки и джогинг, продължават до 30 минути, с повторения три пъти седмично. С него е нужно да се посвещавате напълно - то ви кара да станете почитател на фитнес дейностите постепенно.

Sworkit

Друго много добро приложение, с упражнения, фокусирани върху сила, кардио, йога и стречинг. Персонализираните тренировки могат да продължат от 5 до 60 минути, в зависимост от интензивността и свободното време. Това приложение дори има версия за деца.

Fitness Buddy

Приложението Fitness Buddy разполага със стотици различни упражнения, илюстрирани със снимки и видеоклипове. Потребителят може да планира процедури за тренировка, като цялата му хронология до момента се проследява за последващи действия. Възможно е също да се избере съществуващ план, разработен от експерти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти