5 приложения за мобилен телефон, които всяка жена трябва да има

Живеем във време, в което да си забравиш телефона вкъщи за цял ден е равносилно на социален изолатор. 

Как ще се чуеш с любимия, как ще се уговориш за кафе с приятели, как ще знаеш кога ще бъде отново онова време от месеца отново. 

Да, ние сме зависими от паметта и възможностите на техническите устройства в джоба ни. Но това определено не е лошо. Нека не бързаме да поставяме крайни етикети на времето, в което се намираме сега. 

Имаше време, когато си общувахме чрез домашен телефон и звънец на входната врата, но всичко върви напред и би било неестествено, ако не прогресираме. 

Та така става и с нас - време е да забравим календарчетата в портмонето с отбелязаните дати и малките тефтерчета с имената на всички наши познати. 

смартфон
Снимка: iStock

Днес искам да ви представя 5-те приложения за мобилен телефон, които всяка себеуважаваща се жена трябва да има. Разбира се, тук изключваме тези, които всеки един телефон трябва да има задължително - Фейсбук, Вайбър, Инстаграм... 

Календар за отчитане на месечния цикъл /Period calendar/

Това е приложение, което ми напомня всеки път, че остават два дена, докато трябва да се запася с един аулин и много търпение. Измерва до секундата кога какви симптоми можете да очаквате - да следите овулацията си, кога е най-благоприятното време за зачеване.

Мобилното приложение на вашата лична банка

Вече почти всяка банка в България има такова приложение. Чрез него не само можете да проверявате наличността си по сметка, но и ако активирате онлайн банкирането си, ще улесните живота си многократно.

Приложение за разглеждане на снимки /Pinterest/

И не само снимки... Идеи, и вдъхновения за обличане и екскурзии.

Мрежа за професионални контакти / LinkedIn/

Това е приложение, чрез което можете да разширите своята професионална мрежа и докато работите на място, което не харесвате, да получите предложение именно през това приложение.

Приложение за евтини полети из Европа 

Това са приложения, които улесняват търсенето на изгодни сделки из сяла Европа. Изпробвайте ги!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти