Величественият стил на Жулиет Бинош и Хелън Мирън, празнично сияние от Пенелопе Крус и още звездна мода

мода
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Парти сезонът е в разгара си и е време да заблестим, но не и преди да сме почерпили идеи от най-доброто място за целта – червения килим.

Отправяме поглед към жените над 50, които стават все по-стилни с годините, и сред тях откриваме Жулиет Бинош. В началото на декември тя се появи на Европейските филмови награди в Берлин, където не само спечели награда за приноса си в световното кино, но впечатли с черна рокля Mugler.

мода
Снимка: Getty

Пелерината със синя подплата, прозрачните ръкави и деколтето, съчетано с яка тип поло, придава на френската актриса величественост и аристократично излъчване.

Вижте още от най-добрата звездна мода тук >>>

Дни по-късно 55-годишната Бинош се превърна в диско кралица с гащеризон Balmain. В червено или с подобно блестящи елементи няма как да останеш незабелязана, а комбинацията от двете определено е абсолютна победа.

С визия изцяло в бяло Хелън Мирън е като героиня в зимна приказка. За наградите L’Oreal Paris 74-годишната актриса беше избрала съчетание от меки широки дрехи от The Row – марката на сестрите Мери-Кейт и Ашли Олсън, а изисканият ѝ вид беше допълнен от перлени бижута Kenneth Lane.

мода
Снимка: Getty

Като edna от посланичките на модна къща Chanel, Пенелопе Крус беше на първия ред на ревюто Metiers D'Art в Гран Пале, Париж. Изборът ѝ е чудесен за предстоящите празнични поводи, с която най-вероятно ще се отличите на фона на масовите рокли с пайети и червения цвят.

мода
Снимка: Getty

45-годишната испанка носеше блуза и пола на дипли от органза, комбинирани с обувки в същия цвят, блестящ колан и дълги обеци с перли.

Вижте още от най-добрата звездна мода тук >>>

Гал Гадот се завърна под прожекторите в очакване на „Жената чудо 1984“. За събитие в Сао Пауло, където представи първи трейлър на продължението на „Жената чудо“, което излиза през юни 2020, актрисата грееше в два тоалета на Givenchy.

И в двата важно място заемат детайлите. Пред фотографите 34-годишната актриса позираше в рокля в бяло и светлокафяво, която спира погледите с фигурите и изрязания елемент.

За същинското събитие Гал облече рокля в два различни нюанса червено – по-светъл в горната част, която наподобява панделка, и права пола със странични копчета.

мода
Снимка: Getty

Декември е особено зает за edna друга дама, която затваря важна глава от своята кариера. Дейзи Ридли, която казва „сбогом“ (засега) на героинята си Рей от новата трилогия „Междузвездни войни“ направи редица появи, за които очевидно беше вдъхновена от галактическата сага.

мода
Снимка: Getty

Сред любимите ми нейни попадения е искрящата визия от David Koma в Токио, достойно за истинска супергероиня. Акцентът тук очевидно е пелерината с пайети, каквито виждаме и изрязания топ, а белият панталон поддържа баланса, за да не бъде блясъкът вповече.

Вижте още от най-добрата звездна мода тук >>>

27-годишната британка доведе класически холивудски стил на червения килим за премиерата на „Възходът на Скайуокър“. За внушението помага не само прическата, но и разкошната червена рокля Oscar de la Renta с шлейф, цепка и асиметрично деколте.

мода
Снимка: Getty

Обиколката на актрисата продължи и в Лондон, където за премиерата на последната част от трилогията Дейзи заложи на Vivienne Westwood с драматичен модел в синьо. Силуетът, линиите и шлейфът отново ни напомнят за филмовата поредица, но не можем да отречем и викторианския полъх.

мода
Снимка: Getty

Вижте още от най-добрата звездна мода тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти