Вдъхновение от цветовете на пустинята

Романтична аура, сияеща като пустинен залез
Снимка: Estee Lauder

Кристина Гочева

Том Пешу, творчески директор грим на "Есте Лаудер“, тази пролет намира вдъхновението по време на ваканция в Аризона, докато се наслаждава на топлото слънце, невероятните пустинни цветове и сенките, които играят по пясъка и скалите. И той успява да пренесе цялото това великолепие в една палитра от силни, но в същото време и меки цветове.

Лимитираната колекция Pure Color Topaz е една красива мозайка от бронзови и пясъчни нюанси, които придават на дамите романтична аура, сияеща като пустинен залез.

Част от колекцията направи своя дебют в дефилето на Дерек Лам за пролет 2012, където Пешу озари лицата и допълни изчистените, минималистични модни линии с мечтан топъл грим, леко подчертани бронзови скули и прозрачни устни в златно, които улавят слънчевата усмивка на предстоящия сезон.

В тази авангардна колекция очите блестят в бронзови и медни тонове, подчертани от моливи в наситено тюркоазен цвят. Моливите тип kajal са с кремообразна текстура, лесна за нанасяне, дълготрайна и откриваща красотата на погледа.

Кожата е свежа и целуната от слънцето с нежно бронзирани скули от сияйна пудра-желе, която играе ролята и на бронзант за лице, и на руж. Формулата й комбинира течност, пудра и гел и успява да създаде пищен блясък, когато се използва суха, и силно подчертан цвят, когато се нанася мокра върху лицето.

Устните са докоснати от пустинното слънце и обсипани с перлени частици, които блещукат неповторимо при всеки слънчев лъч. Освен блясък и хидратация, този уникален прозрачен цвят може да се нанесе върху червило и моментално да добави топлота и настроение към усмивката ви.

Ноктите правят впечатление с нежен, но в същото време ободряващ тюркоазен цвят, за да допълнят хармоничната свежа женствена линия на колекцията.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти