Подмладяване в три стъпки

Подмладяване в три стъпки
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Жените винаги сме склонни да използваме козметика. Дали ще е, за да подчертаем хубавите си черти или пък да скрием дребните несъвършенства, гримът може да ни е врене съюзник.

Когато става дума за подмладяване, макияжът може да върши чудеса.

Без да изпадаме в излишни подробности и съвети, ще ви дадем три съвета как да „смъкнете“ няколко години от излъчването си без усилия.

Първозабравете за тъмните цветове. Черният молив за очи, тъмното червило и прекалено силният руж са ваши врагове. Можете да подчертавате очите със сив кафяв или тъмно син молив, но като цяло избягвайте тежкият грим.

Колкото по-малко, толкова по-добре. Акцентирайте върху миглите и винаги слагайте по малко руж в розовата гама по скулите.

Второ превърнете гланца за устни във ваш верен приятел. Оставете моливите за очертаване, матовите червила и т.н., вместо това се заредете с глосове за устни в свежи и бляскави цветове. Колкото по-пролетни, толкова по-добре. Често тези продукти са ароматизирани с плодови ухания, което допълнително ще ви зареди с усмивки и бодро настроение.

Третокосата високо вдигната в конска опашка не само придава младежко и нежно излъчване, но и ще опъне една дузина бръчки по лицето. Как да си направите хубава опашка можете да видите ТУК.

Другият вариант на младежка прическа е свободно пусната коса на вълни. Колкото по-небрежно изглежда прическата, толкова по-добре. Всякакво строго фиксиране „убива“ усещането за свобода и младост.

И най-важното – усмихвайте се! Дори да не сте спазили горните условия, усмивката и смехът ще ви направят по-приветливи, по-красиви и по-харесвани от всички, без значение на каква възраст сте smiley

Сходни статии:

Маски за лице за избелване и подмладяване
Подмладяване с охлюви
Йога асани за подмладяване

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти