Искаш да скриеш коремчето си през лятото? Тези рокли са най-подходящи за теб

р
Снимка: iStock

Лятото е времето, в което много жени се притесняват да извадят от гардероба по-леките си и изрязани дрехи, тъй като те често разкриват несъвършенствата, които смятат, че имат. Затова намирането на хубави летни рокли, които да "правят комплимент" на тялото ни, а не да го показват в лоша светлина, е задължително за новия сезон.

Независимо дали търсите правилната рокля, която да прикрие коремчето ви, или стил, който да подчертае талията ви, ние потърсихме най-добрите рокли за обновяване на летния ви гардероб, които ще ви помогнат да изглеждате и да се чувствате по най-добрия начин през 2023 г.

р
Снимка: iStock

Роклите, които имат изявени акценти като предна част с възли или гънки, са чудесни за покриване на зоните, с които може би се чувствате по-малко уверени – като мазнинките в коремната ви област, които успяхте така старателно да натрупате през зимата.

Роклите с колан пък са страхотни за пристягане на талията, за да подчертаят фигурата, а роклите тип "прегърни ме" са супер ласкателни, тъй като създават нежен и женствен силует. 

Но какво говорим, вижте с очите си в галерията по-долу на кои рокли трябва да заложите:

Заложи на тези рокли, ако искаш да скриеш коремчето си това лято

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти