Направи си сама: Секси вечерен грим

Направи си сама: Секси вечерен грим
Снимка: netinfo

Тя е една от най-актуалните певици, има зад гърба си и актьорска кариера – преди беше идол за тийнейджърките, а сега е пример за дамите – тя е Селена Голес и вдъхновява за елегантна и красива грим визия.

Сияеща и естествено изглеждаща кожа, съвсем леко подчертани вежди, издължен бадемов поглед и ненатрапчив глос за устни са новите вдъхновения за клип на влогърката Наталия-Такова Мазгарева.

И така, ако искаме да имаме красива младежка кожа, не бива да прекаляваме с покривността й. Малко BB крем с помощта на гъбичка и с леки потупващи движения по цялото лице е напълно достатъчен, а малките недостатъци – тъмни кръгове, пъпки и червенини могат да бъдат покрити с коректор.

Върху очите поставяме малко неутрален цвят сенки с лек блясък по целия клепач до сгъвката, а малко по-тъмен тон поставяме в самата сгъвка и издължаваме във външната част на окото, тъй като очите на певицата и актриса са леко дръпнати.

Най-лесният вариант да нанесем сенки под ъгъл за издължаване е като използваме лист хартия, кредитна или друга карта, с която да създадем желания ъгъл на нанасяне на сенките, да задържим там и така да предпазим кожата отстрани на окото от попадане на цвят по нея.

Следва хубаво преливаме на цветовете по клепача.

Черен молив нанасяме в основата на горните мигли, за да изглеждат много плътни, както и над тях. Не се стремим линията да бъде идеална, защото след това ще я опушим. Концентрираме се добре във външния ъгъл на окото, като поставям черен молив така, че да го издължим леко. А сега с чиста прецизна четка опушваме добре всичко. След като опушим, фиксираме молива като смесваме черни и сиви сенки.

По долните мигли правим същото – поставяме черен молив във вътрешността на окото, както и в основата на миглите, като внимаваме вътрешния ъгъл да запазим чист. Със същата четка опушваме добре и фиксираме със сенки. Концентрираме малко повече сенки във външния ъгъл и удебеляваме линията.

Поставяме няколко слоя спирала за обем и по горните, и по долните мигли.

Цветът на устните е изцяло по ваш избор. Можете да заложите само на глос с лек розов нюанс, коралов тон или пък наситено червено червило за огнена испанска визия.

Вие кое червило бихте избрали? И харесва ли ви този грим?

Прочетете още:

💄Новата тенденция в грима

💄 Грим в цветовете на есента

💄 Да овладеем очната линия и тъмното червило

💄 Edna идея как да променим грима си за секунди с червило

💄 Малки хитрини за обемни мигли

💄 Перфектният грим за перфектните летни вечери

💄 Как сами да моделираме лицето си

💄 Как да имаме красиви и добре оформени вежди

💄 Магията на грима: Техника за по-обемни и сочни устни

💄 Можем да имаме перфектното носле, не със скалпел, а с малко грим

💄 Това го може всяка жена

💄 Правилният грим за училище

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти